Τα κάλαντα του Παναγιώτη Δριμυλή στον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηλιούπολης.

Αναφέρει ο πρώην πρόεδρος των ΣΥΝΕΡΓΩΝ με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ κ. Παναγιώτης Δριμυλής σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ποιός είναι αντιπολίτευση, ποιός διοικεί;

Βενζίνη σε φωτιά που σιγόκαιγε, έριξε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου, Στασινόπουλος.
Μια καταγγελία του Γαβριήλ Αραμπατζή, επικεφαλή της παράταξης Η πόλη που θέλω, για απευθείας αναθέσεις έργων και εργασιών ύψους 327.000 ευρώ, μέσα στον Δεκέμβριο, προκάλεσε την απάντηση του νεαρού αντιδημάρχου. Ποιά είναι τα κρίσιμα σημεία της απαντησής του.
1) Παραδοχή ότι όντως έχουν γίνει αυτές οι απευθείας αναθέσεις.
2) Μιλάει για εταιρείες που γνωρίζουν και εχουν ξαναπάρει δουλειές από τον δήμο. Αυτό το θεωρεί καλό ο αντιδήμαρχος;
3) Ρίχνει την ευθύνη στην αντιπολίτευση και συγκεκριμένα στον κ.Αραμπατζή,ότι εξαιτίας προσφυγών που έχει κάνει, υπήρξε καθυστέρηση για το 1/3 των 327.000 ευρώ.
Δηλαδή ζητάει και τα ρέστα από πάνω.

Αν ο κ.Αραμπατζής έχει προβεί σε αντιθεσμική κίνηση, να βγει ο Στασινόπουλος να το καταγγείλει. Αλλιώς τι καταγγέλει;
Ότι ο Αραμπατζής και Η πόλη που θέλω κάνουν αντιπολίτευση στη διοίκηση του δήμου;
Το ζητούμενο είναι τι κάνει η διοίκηση και όχι ο Αραμπατζής ή όποιος άλλος επικεφαλής δημοτικής παράταξης,από τη στιγμή που δεν κινείται ενάντια στο θεσμικό πλαίσιο του δήμου.

Ας μάθει επιτέλους ο νεοσσός ηλικιακά και πολιτικά αντιδήμαρχος,τι θέση κατέχει, τι πρέπει να κάνει, προπάντων πότε να μιλάει και τι να λέει, γιατί μέχρι τώρα καταγράφει τραγικές αποτυχίες. Έχει μεγαλώσει και έχει ευθύνες και υποχρεώσεις,όχι μόνο δικαιώματα. Η διοίκηση του δήμου δεν είναι ποδόσφαιρο που έπαιζε μικρός στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, έπεφτε χωρίς να τον αγγίξει κανείς για να κερδίσει πέναλτυ ή πέταγε την μπάλα στην εξέδρα επειδή ταντίστηκε. Ούτε οι δημοτικές παρατάξεις είναι εφηβικές συμμορίες.

Ο Στασινόπουλος και η διοίκηση πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους και να απαντήσουν στις καταγγελίες του Αραμπατζή. Αν η προηγούμενη διοίκηση είχε απαντήσει όπως ο νεαρός αντιδήμαρχος,όλοι θα φώναζαν για τον αυταρχικό κατήφορο που έχει πάρει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για αυταρχικό κατήφορο αλλά για ενδεχόμενη μωρία.

Ο κ. Στασινόπουλος μην ξεχνάει ότι κατηγορείται για το ξεπούλημα των ψηφοφόρων του, γνωστών και φίλων. Όχι δεν είναι θεσμική κατηγορία όμως αυτή. Ούτε η απερίγραπτη θέση που έχει για τον Υμηττό ή το νεκροταφείο. Όμως έχει κάνει ήδη θεσμικό ατόπημα, ανακοινωνοντας μαιμού ψήφισμα πάνω στην πλατη του νεκρού Παύλου Φύσα και τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά των κατοίκων της πόλης.
Πες μας κ. Στασινόπουλε που είσαι λαλίστατος,τι απέγινε με την ψηφοφορία;
Θα ονομαστεί τελικά το θέατρο στο πάρκο Καλαβρύτων θέατρο Παύλου Φύσα; Πόσο έληξε η ψηφοφορία στο ψήφισμα που ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ;
Οφείλεις απαντήσεις εσύ και οι υπόλοιποι της διοίκησης σε αυτά που πρέπει και μην πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Χριστούγεννα έχουμε, ουτε Απόκριες είναι ούτε του αγίου Βαλεντίνου.

Αλλάζοντας η χρονιά και έχοντας την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, ας θυμηθούμε τι ήταν τα τσογλάνια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήταν γενίτσαροι που προσκολίονταν στην Οθωμανική διοίκηση,έπαιρναν αξιώματα και κατείχαν υψηλές δημόσιες θέσεις. Συχνά, πυκνά, έκαναν και τη βρώμικη δουλειά.Μεγάλο και διάσημο τσογλάνι ο Ιμπραήμ που κατέκαψε την Ελλάδα. Ας μην έχουμε αυτή την μοίρα,ούτε τέτοιες συμπεριφορές στην πόλη μας. Άντε γιατί γεμίσαμε Ψαριανούς Χριστουγεννιάτικα.

Καλές γιορτές.
Υ. Γ. Τελικά είχα δεν είχα κράτησα μόνος μου ζωντανή την παράδοση και έχουμε και φέτος κάλαντα.