Στην Λεωφ. Ειρήνης, στην Ηλιούπολη μετά τον Μεγάλο Περίπατο των Επισήμων.

 

Αναβάθμιση του Αστικού Περιβάλλοντος  στη Λ. Ειρήνης η οποία αποτελεί κεντρικό οδικό άξονα της Ηλιούπολης.

Έργο, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, που αφορά στην ανάπλαση συνολικά 6.300 τ.μ. κατά μήκος της λεωφόρου Ειρήνης και  χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής. 


Έργο που ξεκίνησε και είχε ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου, αφού η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης έκανε τη μελέτη και η πρώην Περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου χρηματοδότησε το έργο έστω και αν οι επίσημοι χθες δεν έκαναν αναφορά σε αυτό.

Εδώ άλλωστε είναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ...



Γέμισαν οι άδειες φυτοδόχοι, καινούργια παγκάκια δεν είδαμε και μάλλον είχε δίκιο ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής όταν έλεγε στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών τον κ. Κώστα Σεφτελή ότι στα σημεία όπου ενώνονται οι κυβόλιθοι με τις κάθετους οδους της Λεωφ. Ειρήνης η ασφαλτος δεν εχει κοπεί με κόφτη ώστε να γίνει σωστά η ένωση με τους κυβόλιθους αλλά έχει σπάσει η άσφαλτος όχι ομοιόμορφα και έχει τοποθετηθεί μπετον που με τις βροχές θα φύγει και θα δημιουργήσει πρόβλημα στους κυβόλιθους και στο οδόστρωμα.

Ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα κόψουν τις κορδέλες να έχουν φροντίσει να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
Και μέχρι τότε μπορεί να το ξανασκεφτούν. Και να προσκαλέσουν τον πρώην Δήμαρχο και την πρώην Περιφερειάρχη.

Και φυσικά θα είδαν και την Κατασκευή Νέου Παιδικού Σταθμού Επί Της Λ. Ειρήνης Και Αριστογείτονος Του Δήμου Ηλιούπολης...

Αλλά είπαμε. Όχι όλα μαζί. Όταν έχουν κάνει τα έργα οι προηγούμενοι κόβουν τις κορδέλες οι επόμενοι. Εκτός και αν προηγούμενοι και επόμενοι είναι το ίδιο και το αυτό.