Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.

 


Κλιμάκωση του αγώνα ώστε να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε ενέργεια, αναστολής της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στην πόλη, μετατρέποντάς το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμού του Covid 19, από την μεριά της κυβέρνησης και του υπ. Υγείας.

Η πρώτη κινητοποίηση των φορέων της πόλης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο υγείας Ηλιούπολης πρόβαλλε την άμεση απαίτηση για:

  • Να στελεχωθούν άμεσα -με προσλήψεις και όχι με μετακινήσεις- όλα τα εμβολιαστικά κέντρα.
  • Να σταματήσει ο εμπαιγμός και η πρόκληση και να λειτουργήσει πλήρως, το Κέντρο Υγείας στην πόλη, σε 24ωρη βάση και με  όλο το αναγκαίο υγειονομικό προσωπικό που χρειάζεται.
  • Να υποδεχτεί και να περαιώσει την ανάγκη της πρόληψης και του εμβολιασμού, μπροστά στην Πανδημία, με όλο το επιπρόσθετο υγειονομικό προσωπικό που χρειάζεται για αυτό.

Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης να μην μείνουν παρατηρητές αυτών των αρνητικών εξελίξεων και με έκτακτη συνεδρίαση να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την πρόκληση της κυβέρνησης.

Ας μην διανοηθούν οι λογής ιθύνοντες ότι ο λαός της πόλης θα παραιτηθεί από το δικαίωμα του στην δημόσια δωρεάν υγεία που την πληρώνει σταθερά από τον ιδρώτα και τον μόχθο του και την απαίτηση του για την εδώ και τώρα πλήρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, με όλο το  υγειονομικό προσωπικό που χρειάζεται.

Ηλιούπολη 15 Γενάρη 2021

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ