Τι εννοείτε κ. αντιδήμαρχε;


Διαβάζοντας Δελτίο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης της 12ης Ιανουαρίου 2021 με τίτλο "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" που φέρει την υπογραφή δυο (2) αντιδημάρχων του Δήμου Ηλιούπολης αφενός ενημερωθήκαμε ότι  ξεκινούν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης SARS-CoV-2, αρχικά των εκπαιδευτικών των νηπιαγωγείων της Ηλιούπολης αφετέρου αναρωτηθήκαμε, στο συγκεκριμένο θέμα, ποια είναι τα κενά, καθυστερήσεις και ανεπάρκειες που εσείς καλύψατε κ. Ιωάννη Πούλο, αντιδήμαρχε Κοινωνικής Αλληλεγγύης ... ενώ η Κυβέρνηση ήταν ανεπαρκής...

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης(12.01.2021)

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η δημοτική αρχή, μέσα στις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες διαχείρισης της πανδημίας, με υπευθυνότητα επιτελεί το καθήκον της προς την τοπική κοινωνία και με συγκεκριμένες πράξεις έρχεται να καλύψει κενά, καθυστερήσεις και ανεπάρκειες.

Ξεκινούν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης SARS-CoV-2, αρχικά των εκπαιδευτικών των νηπιαγωγείων της Ηλιούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την υγειονομική κρίση, καταγράφοντας ελάχιστα κρούσματα.


 

Αικατερίνη Χωματά


Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού

Ιωάννης Πούλος


Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης