Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης είναι το σωστό κ. Δήμαρχε;

 

Με διανομή κατ' οίκον και σειρά προτεραιότητας ύστερα από την συμπλήρωση ειδικής φόρμας θα χορηγήσει  ο Δήμος Ηλιούπολης δωρεάν τους συναρμολογούμενους οικιακούς κάδους ανακύκλωσης από ελαφρύ υλικό.

Στην ειδική φόρμα ο πολίτης μεταξύ άλλων καλείται αν είναι δημότης του Δήμου Ηλιούπολης.

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης είναι το σωστό κ. Δήμαρχε;

Δεν είναι ρουσφέτι κ. Δήμαρχε η διανομή του οικιακού κάδου ανακύκλωσης...Η ανακοίνωση του Δημάρχου Ηλιούπολης:

Αγαπητοί συνδημότες,
Η οικολογική καταστροφή του πλανήτη μας είναι μια πραγματικότητα την οποία οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε.
Το μέλλον όλων και ιδιαίτερα των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνουμε εμείς σήμερα και γι’ αυτό σας καλώ, να αλλάξουμε όλοι μαζί συνήθειες και να συμμετέχουμε ενεργά στην ανακύκλωση.
Ανακυκλώνοντας προστατεύουμε το περιβάλλον και δίνουμε ξανά ζωή στα υλικά, που υπό άλλες συνθήκες θα κατέληγαν πιθανώς στην θάλασσα, στα ποτάμια και σε πολλά ακόμη μέρη που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται...
Με την αύξηση της ανακύκλωσης, η πόλη μας θα έχει λιγότερη ρύπανση και άμεση εξοικονόμηση εξόδων, αφού θα θάβει λιγότερα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ, με άμεσο αποτέλεσμα την μείωση των Δημοτικών Τελών και την οικονομική ελάφρυνση του Δημότη.
Γνωρίζω πως το να αλλάξουμε συνήθειες, ειδικά οι μεγαλύτεροι, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία ωστόσο είμαι βέβαιος πως βήμα-βήμα μπορούμε όλοι μαζί να τα πάμε καλύτερα!
Ενθαρρύνουμε την αλλαγή συνηθειών και διανέμουμε, δωρεάν και κατ’ οίκον, συναρμολογούμενους οικιακούς κάδους ανακύκλωσης από ελαφρύ υλικό.
Φέρνουμε την ανακύκλωση στο σπίτι και στην οικογένεια, εκεί που δημιουργούνται οι αξίες και οι συνήθειες, ώστε από εκεί να ξεκινήσει η αλλαγή.
Καλούμε τους δημότες Ηλιούπολης να εκδηλώσουν την επιθυμία τους και να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, με δεδομένο ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με τελικό στόχο σταδιακά να υπάρχει ένας κάδος σε κάθε σπίτι.
Συμπληρώστε την φόρμα εδώ
⬇️
Όλοι μαζί αλλάζουμε συνήθειες.
Όλοι μαζί προστατεύουμε τον πλανήτη.