Ηλιούπολη: Διορθώθηκε Άμεσα.


29.12.2020 σε ανάρτησή μας στη Δημόσια Ομάδα Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης με θέμα "Κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων από αλλοιωμένες πινακίδες Κ.Ο.Κ. στην Ηλιούπολη" εύστοχα σχολίασε η συμπολίτισσά μας "υπάρχουν και άλλες ανορθογραφίες και παράδοξα. Για παράδειγμα κάποιος στην οδό Δροσίνη μουτζούρωσε μια πινακίδα του δρόμου γράφοντας από πάνω με σπρέι οδός Βάλιας. Ο Δήμος την άλλαξε με άλλη καθαρή που γράφει οδός Βάλιας. Στην οδό Δροσίνη".

07.01.2021 περνώντας από το σημείο σήμερα η επισήμανση της συμπολίτισσάς μας είχε ληφθεί υπόψη από τους αρμοδίους και η οδοσήμανση είχε αποκατασταθεί στο ορθό.

30.12.2020


07.01.2021

Με την ευκαιρία λοιπόν να επισημάνουμε προς τους γραφιάδες του διαδικτύου "οπαδούς" των εκάστοτε Διοικήσεων του Δήμου μας ότι οι αναρτήσεις των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αποκλειστικό σκοπό έχουν την αφύπνιση των αρμοδίων για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας στην Ηλιούπολη.

Ούτε διαφημιστές εταιριών και εργολάβων είμαστε, ούτε υποψήφοι δημοτικοί σύμβουλοι ή δήμαρχοι θα είμαστε στο μέλλον, ούτε γράφουμε κατά παραγγελία...