Εύλογα τα ερωτήματα του συμπολίτη μας...

 


Δεύτερη δημοφιλέστερη ανάρτηση του blog ήδη το θέμα του χθεσινού Κυριακάτικου περιπάτου μας στην οδό Μανιακίου της Ηλιούπολης βλέπε εδώ:http://www.energoipolites.eu/2021/01/blog-post_25.html και με χαρά δημοσιεύουμε ερωτήματα που έθεσε συμπολίτης μας και ενεργός πολίτης με γνώσεις και διάθεση προσφοράς στα κοινά.

"ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ... ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ: Σε 70 τ.μ πόσα αυτοκίνητα χωράνε να παρκάρουν ;

Οδός Μανιακίου..... οδός φάντασμα...

Το 2016, ο τότε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης και συνεργάτης της σημερινής Διοίκησης του Δήμου, έθεσε υπόψη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έγγραφα του Δημάρχου και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η έγκριση  κατάληψης κοινόχρηστου χώρου στην οδό Μανιακίου (όπισθεν Δημοτικού Κοιμητηρίου), για τοποθέτηση αυτοκινήτων σε έκταση 70 τ.μ. κατόπιν αίτησης  συνεργείου αυτοκινήτων, σύμφωνα με την υπ'αριθ. 287/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την υποχρέωση του ενδιαφερομένου να απομακρύνει από όλους τους γειτονικούς δρόμους τα οχήματα που έχει προς επισκευή και τυχόν εγκαταλελειμμένα και τρακαρισμένα οχήματα ιδιοκτησίας του. 

Ο χώρος ανέφερε η Απόφαση θα οριοθετηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο ενδιαφερόμενος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διέλευση πεζών και τροχοφόρων καθώς και να διατηρεί το χώρο καθαρό. 
Το τέλος χρήσης είναι 14,00€/τ.μ. σύμφωνα με την υπ' αριθ. 287/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναρωτιέμαι:

Σε 70 τ.μ πόσα αυτοκίνητα χωράνε να παρκάρουν και πόσα βρίσκονται στο σημείο;
Η παραχώρηση-μίσθωση έχει ημερομηνία λήξης; 
Πρόκειται να ανανεωθεί και πότε;  
Ποιός ελέγχει αν τηρούνται οι όροι της παραχώρησης-μίσθωσης;
Έχουν επιβληθεί πρόστιμα για παραβίαση των όρων της παραχώρησης-μίσθωσης και ποια η τύχη τους;

Νικόλας, ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ...

Εύλογα τα ερωτήματα του συμπολίτης μας...

Και ας ελπίσουμε στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κάποιος να θέσει το θέμα και να πάρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει ο συμπολίτης μας ο Νικόλας.

Δήμαρχος και 41 Δημοτικοί Σύμβουλοι εκ των οποίων οι 8 αντιδήμαρχοι κάποιοι θα ενδιαφερθούν. 
Δεν μπορεί...