Την άμεση επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Ηλιούπολη, ζητάει ο Βασίλης Σπανάκης.




Για το θέμα έχει πολλάκις αναφερθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής.

Στην φωτογραφία ο κ. Βασίλης Σπανάκης, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Β3 Αθηνών με την δημοτική σύμβουλο Ηλιούπολης κ. Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου - "Η Πόλη που θέλω".

Την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο Ηλιούπολης, ώστε να καλυφθεί σε μεγαλύτερο βαθμό η αυξημένη ζήτηση τόσο για οικιακή χρήση όσο και για τις επιχειρήσεις της περιοχής, ζητάει με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Δικτύου Διανομής Αττικής για την πενταετία 2021-2025, η προβλεπόμενη επέκταση για τον συγκεκριμένο Δήμο είναι μόλις 6 χλμ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο κ. Σπανάκης ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό:

"Προτίθεστε να προχωρήσετε άμεσα στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου για τον Δήμο Ηλιούπολης, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση και οι ανάγκες των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής;"