Στον Δήμο Ηλιούπολης πως έγιναν οι προσλήψεις λόγω κορωνοϊού covid-19;

 

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την σκληρή κριτική που ασκείται για τις 406 προσλήψεις εξπρές - 403 πραγματοποιήθηκαν τελικά, με οκτάμηνες συμβάσεις λόγω κορωνοϊού - covid 19 στην Περιφέρεια Αττικής. Η προκήρυξη όπως αναφέρθηκε εκδόθηκε με στόχο να διατηρηθούν στην εργασία τους 224 συμβασιούχοι για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών σε προσωπικό, λόγω πανδημίας. 

Καταγγέλεται "εν κρυπτώ" δημοσίευση της προκήρυξης - κατατέθηκαν πάντως 3.030 αιτήσεις, έλλειψη κριτηρίων αξιολόγησης και εξέταση των αιτήσεων από επιτροπή τριών αντιπεριφερειαρχών.

Εδώ:http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=38329:gia-tin-perifereia-attikis-den-yparxoun-dika-mas-paidia-yparxoun-monon-oi-anagkes-ton-politon&catid=3&Itemid=709 διαβάζουμε την απάντηση της Περιφέρειας Αττικής σε ανάρτηση της ιστοσελίδας Documento για τις προσλήψεις προσωπικού στην Περιφέρεια Αττικής εδώ: https://www.documentonews.gr/article/o-patoylhs-proselabe-sthn-perifereia-ola-ta-dika-toy-paidia-ola-ta-onomata

Βλέπουμε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/671%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%A5-2%CE%9D7?inline=true την τελευταία Απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορά την πρόσληψη δεκαπέντε (15) υπαλλήλων στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας & στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας-Παιδείας και Εθελοντισμού, όπως περιγράφονται ακολούθως: δέκα (10 ατόμων) με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, ενός (1) ατόμου με την ειδικότητα ΥΕ Φυλάκων στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας-Παιδείας και Εθελοντισμού & ενός (1) ατόμου με την ειδικότητα ΔΕ29 Οδηγών Αυτοκινήτων/Κατηγορία Διπλώματος Γ΄/με ψηφιακό ταχογράφο και ΠΕΙ, ενός (1) ατόμου με την ειδικότητα ΔΕ 28 Χειριστών Μηχανημάτων Έργου/ομάδας A΄ ή Β΄/Ειδικότητας 1ης, ενός (1) ατόμου με την ειδικότητα ΔΕ Τεχνικός Αυτοκινήτων - Οχημάτων, ενός (1) ατόμου με την ειδικότητα ΥΕ Φυλάκων, στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΙΔΟΧ, για το χρονικό διάστημα από Τρίτη 2/2/2021 έως 5/7/2021 για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και έκτακτων αναγκών του Δήμου Ηλιούπολης για να μη δημιουργηθεί κίνδυνος για τη δημόσια υγεία αφού εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος εμφάνισης και διασποράς κορωνοϊού COVID-19.

Αναρωτιόμαστε αν εκδόθηκε  προκήρυξη, πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν και ποια επιτροπή έκανε την επιλογή.

Επισημαίνουμε και την τελευταία ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής εδώ: http://www.energoipolites.eu/2021/01/blog-post_352.html και συνεχίζουμε την έρευνα...

ΥΓ: Στην φωτογραφία του εξωφύλλου της ανάρτησης ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη.