O Α.Ο. Υμηττού - Χαραυγής δημιουργεί ομάδα φίλων - εθελοντών του συλλόγου για μελλοντικές πολιτιστικές και αθλητικές (πέρα των αγωνιστικών) δράσεις.

 


Η αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων και η αγωνιστική απραξία, δημιούργησε σίγουρα μία δύσκολη συνθήκη στο σύλλογο μας και μας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις!
Όπως κάθε αθλητικός σύλλογος, πού το αγωνίζεσθαι είναι μία καθημερινότητα, έτσι και ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού - Χαραυγής είχε/έχει στην καθημερινότητα του την δράση, την αντίδραση, τα σχέδια, τα πλάνα!
Και μπορεί να βγήκαμε λίγο από τούς ρυθμούς μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σέ οργανωτικό επίπεδο μένουμε αδρανείς!

Έτσι, μετά την επιτυχή εγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων, διαδικασία πού ολοκληρώθηκε μέσα στις ημέρες τής καραντίνας, ακολουθούμε το επόμενο βήμα των σχεδίων μας!
Την δημιουργία μίας ομάδας φίλων - εθελοντών τού συλλόγου, πού θα στελεχώνει τίς μελλοντικές πολιτιστικές και αθλητικές (πέρα των αγωνιστικών) δράσεις τού συλλόγου!

Ευχή όλων, το μέλλον λειτουργίας των αθλητικών συλλόγων εκτός από ασφαλής να είναι και κοντινό!
Και νομίζουμε ότι μέσα από αυτήν την κατάσταση πού όλοι βιώνουμε, πρέπει να βγει κάτι καλό να μοιραστούμε ως κοινωνία!
Την ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα, την ασφαλή επιστροφή στο παιχνίδι, την ασφαλή διαχείριση καταστάσεων και την ανάγκη για προσφορά όχι μόνο στην ομαλή μετάβαση στην καθημερινότητα μας, αλλά και σέ μία κοινωνία πού πρέπει να βάλει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, λίγο πιο ψηλά στην ιεράρχηση των αναγκών του!

Σήμερα ένας, αύριο δύο, μεθαύριο πέντε, είναι ο στόχος μας!
Η ανάγκη για προσφορά κα αλληλεγγύη, οργανώνεται για να έρθει δυνατή! Σχεδιάζουμε τα πλάνα μας σέ αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις, ώστε όταν με το καλό επιστρέψουμε, να επιστρέψουμε καλύτεροι!