Γ.Σ. Ηλιούπολης: Χρυσό και Αργυρό Μετάλλιο, από τις αθλήτριες μας Ραφαέλα Σπανουδάκη και Αλάννα Μπέρν, στα 60μ, στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.Γ.Σ. Ηλιούπολης 

ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ

Χρυσό και Αργυρό Μετάλλιο, ως Ηλιακός Άνεμος από τις αθλήτριες μας Ραφαέλα Σπανουδάκη και Αλάννα Μπέρν, στα 60μ, στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, πριν λίγο (17:30), με την Ραφαέλα να ξανασπάει το ατομικό ρεκόρ της.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας, που δεν σταματούν να μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια.

Μένουμε συντονισμένοι, γιατί η Ηλιούπολη συμμετέχει και με άλλους αθλητές της και σε επόμενα αγωνίσματα.

Σε ανάρτηση για το θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ αναφέρεται:

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας της διανύει η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης), που σε κάθε της κούρσα τη φετινή σεζόν δείχνει συνέπεια και σταθερότητα σε μεγάλες επιδόσεις.

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη ήταν νικήτρια στα 60 μ. με 7.23 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 7.26, που σημείωσε στον πρωινό προκριματικό. Η Σπανουδάκη έχει κάνει φέτος τρεις κούρσες σε χρόνους κάτω από τα 7.30 και δείχνει πως πλέον έχει σταθεροποιηθεί σε χρόνους, που μπορούν να της δώσουν κάτι παραπάνω από συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν. Τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε η Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης) με 7.51 και την τρίτη η Κατερίνα Δαλάκα (ΑΕΚ) με 7.52.

"Είναι η πρώτη χρονιά που βγάζω όλη μου την προετοιμασία δίχως να έχω προβλήματα. Οι προπονήσεις δείχνουν πως μπορώ να τρέξω ακόμη γρηγορότερα και πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Σήμερα έφυγα άσχημα στην εκκίνηση και αυτό μου στέρησε μια καλύτερη επίδοση. Τα 60 μ. θέλουν κούρσες, προκειμένου μέσα από αυτές να βελτιώνεσαι. Έχω στο πρόγραμμα μου δύο ακόμη αγώνες, ωστόσο θα αποφασίσω τις επόμενες ημέρες αν θα επιλέξω να τρέξω ή αν θα κάνω προπόνηση για το Ευρωπαϊκό", είπε η Σπανουδάκη, που μοιράζεται την πέμπτη θέση όλων των εποχών στη χώρα μας με την Μαρία Τσώνη.