Δεν δώσατε πειστικές απαντήσεις κ. Δήμαρχε...

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.

Για την ηχηρή απουσία σας, δεν εκφράστηκαν οι απόψεις του Δήμου Ηλιούπολης, από την προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σχετικά με την ΣΜΠΕ για τον Υμηττό, την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Προστασίας Ορεινού Όγκου Υμηττού η οποία θα αποτελέσει τη βάση του νέου Προεδρικού Διατάγματος για την προστασία του Υμηττού.

Θα έπρεπε, ακόμη και αν είχατε ανειλημμένες υποχρεώσεις - άνθρωποι είμαστε, κάποιος από τους λαλίστατους σε άλλα θέματα αντιδημάρχους σας να σας αντικαταστήσει και να υποστηρίξει την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης για το θέμα.

Αιχμηρή η επισήμανση Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω".  "Για τα θέματα του Δήμου Ηλιούπολης θέλω να με εκπροσωπεί ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και όχι ο Δήμαρχος Αλίμου" ανέφερε ο κ. Αραμπατζής.

Και για την κατάθεση απόψεων - προτάσεων επί της δημόσιας διαβούλευσης του ΑΔΜΗΕ για το Προκαταρκτικό Σχέδιο του Δεκαετούς Προγράμματος Ανάπτυξης (ΔΠΑ) του ΕΣΜΗΕ, περιόδου 2022 - 2031 δεν ακούσαμε κάτι κ. Δήμαρχε... Απόλυτη Σιωπή...