Τάσος Ευσταθίου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ": Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης - Συμφωνήσαμε ΟΛΟΙ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Δημοτικοί Συνδυασμοί & Δημοτικές Παρατάξεις.

 

Εξαιρετική η τοποθέτηση του Τάσου Ευσταθίου για την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.

Σε ένα θέμα που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν, για μικροπολιτικές σκοπιμότητες,  ότι κάποιοι χθες διαφοροποιήθηκαν.

Η ουσία είναι ότι όλοι συμφώνησαν στην διπλή λειτουργία που πρέπει να έχει το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης,  εμβολιαστικό κέντρο Covid -19 και ιατρεία πρωτοβάθμιας περίθαλψης, και στην αναγκαιότητα ενίσχυσής του με το αναγκαίο προσωπικό και την αναβάθμιση των ιατρείων. 

Δείτε τι αναφέρει ο Τάσος Ευσταθίου στην ανάρτηση του συνδυασμού "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ":

"ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θέμα: Κέντρο Υγείας Ηλιούπολη

Για τη μετατροπή του Κέντρου Υγείας της Ηλιούπολης (πρώην ΙΚΑ) σε εμβολιαστικό κέντρο Covid -19, δεν έχουμε καμία αντίρρηση.
Σε αυτό όμως που έχουμε αντίθετη άποψη και διαφωνούμε είναι ότι δεν μπορεί να λειτουργεί αυτό αποκλειστικά σαν εμβολιαστικό κέντρο Covid -19 και να αποβαίνει σε βάρος όλων των άλλων παροχών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης που παρέχεται στους πολίτες δηλ. με την κατάργηση όλων των ιατρείων λόγω μη επάρκειας προσωπικού.
Πιστεύουμε ότι μπορούν να υπάρχουν και οι δύο λειτουργίες παράλληλα με ταυτόχρονη αναβάθμιση των ιατρείων & την επαύξηση του ιατρικού προσωπικού.
Με αυτές τις σκέψεις, απόψεις & προτάσεις συμμετείχαμε την Τρίτη 02/02/2021 στο διαδικτυακό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να μη μετατραπεί το Κέντρο Υγείας της πόλη μας αποκλειστικά σε κέντρο εμβολιασμού Covid -19 καταργώντας τα ιατρεία.
Και σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι οι δημοτικοί συνδυασμοί & δημοτικές παρατάξεις.
Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι!!!.".

Για την ιστορία, Τασία Τσατσούλη - "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" και Πέτρος Μανιάτης - ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη ψήφισαν ΛΕΥΚΟ στο προταθέν ΨΗΦΙΣΜΑ της Διοίκησης ενώ ο Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" ΑΠΕΙΧΕ αφού τάχθηκε υπέρ του ψηφίσματος των φορέων χωρίς την έκφραση "επίταξη".