Ηλιούπολη - Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.: Πρόγραμμα προετοιμασίας μαθητών για την εισαγωγή τους στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. και σε Στρατιωτικές Σχολές.

 


Tη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας μαθητών για την εισαγωγή τους στο ΤΕΦΑΑ και σε Στρατιωτικές Σχολές.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί υπό την επίβλεψη έμπειρων Γυμναστών Φυσικής Αγωγής και θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για τους δημότες ή κατοίκους Ηλιούπολης. 

Λαμβάνοντας υπόψη την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων - απόρροια των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας και την αποχή των αθλητών από αυτές για μεγάλο χρονικό διάστημα, φέτος το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ωριαίες προπονήσεις ως εξής:

·   Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης (Μεσσηνίας 1 & Δαμασκηνού) για το αγώνισμα της κολύμβησης, κάθε Δευτέρα 15:00μ.μ. - 16:00μ.μ.    Αθλητικό Κέντρο Στίβου "Χαλικάκι" (Γράμμου & Σαρωνικού) για το αγώνισμα δρόμου, κάθε Τρίτη  16:00μ.μ. - 17:00μ.μ.


·         

     Αθλητικό Κέντρο Στίβου "Χαλικάκι" (Γράμμου & Σαρωνικού) για τις ρίψεις-Τεχνική, κάθε Σάββατο 9:00π.μ. - 10:00π.μ.
1)Βεβαίωση καλής υγείας από Καρδιολόγο (για την κολύμβηση επιπλέον βεβαίωση δερματολόγου).


2)Λογαριασμό ΔΕΚΟ (ως αποδεικτικό κατοικίας)

Επιπλέον για φέτος σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. οι υποφήφιοι θα πρέπει:


3)να προσκομίζουν στην εγκατάσταση αντίγραφο της Αίτησης - Δήλωσης για την συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021.


4)να προσκομίζουν στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα από τεστ αντιγόνου για covid19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ που θα κάνουν σε εβδομαδιαία βάση.


 Ηλιούπολη 23/2/2021
Ο Πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.
Θέμης Γιαννόπουλος