Ηλιούπολη: Στον σωστό δρόμο και η κα Αντιδήμαρχος.

 

Για άλλη μια φορά.

Ο λόγος για την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αικατερίνη Χωματά και την στάση της στην πρόσφατη μεταμεσονύκτια συζήτηση - ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ  - στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, με τηλεδιάσκεψη αυτή τη φορά λόγω covid - 19 κατά την συζήτηση του 30ου θέματος της ημερήσιας διάταξης περί "Μονοδρόμηση των οδών Μιαούλη, Αγίας Λαύρας, Όθωνος και Αρκαδίου και τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης πέριξ του σχολικού συγκροτήματος «Η Θεομήτωρ»".

Δεν υπερψήφισε την εισήγηση της Διοίκησης του Δήμου στο συγκεκριμένο θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ - διαφορετική αντιμετώπιση ιδιωτικού και δημοσίων σχολείων, μάλλον επηρεάστηκε από την τοποθέτηση Αραμπατζή. 

Και φυσικά βλέπει και ακούει και ο Θεός.

Για εσάς το λέω κ. αντιδήμαρχε που το αναφέρατε.

Βλέπει και ακούει ο Θεός την διαφορετική αντιμετώπιση την οποία θέλετε να έχει το ιδιωτικό σχολείο από αυτή των δημοσίων.

Βλέπει και ακούει ο Θεός την πρακτική παλαιάς κοπής-είναι της μόδας η έκφραση, να αποτελέσουν ενιαίο θέμα συζήτησης και λήψης απόφασης οι δίκαιες και απαραίτητες  μονοδρομήσεις δρόμων στους οποίους καθημερινά υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τροχαίου ατυχήματος με την επικαιροποίηση Απόφασης του 1997...

Μάλλον δεν μπορούσαν να περάσουν τα δύο  θέματα ένα ένα και έπρεπε να είναι ενιαία... 

Όπως και να έχει. Συγχαρητήρια στην κ. Χωματά για άλλη μια φορά. Ευτυχώς που δεν κόπηκε και το ίντερνετ κατά την τοποθέτησή της. Ήταν θέλημα Θεού.