Η ομάδα δεν τραβάει.


Δεν έχουν περάσει ούτε 18 μήνες από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την "νέα" δημοτική αρχή αλλά......... η ομάδα μάλλον δεν "τραβάει" παρά........ τις "μεταγραφές" που έκανε.

Δεν είναι μόνο οι αλλαγές, οι προσθήκες και οι παραιτήσεις Αντιδημάρχων και του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και οι παραιτήσεις και  αντικαταστάσεις  στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Δυo τινά μπορεί να συμβαίνουν . Όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, είτε οι παίκτες είναι άμπαλοι είτε ο προπονητής δεν είναι ικανός να στήσει και να οργανώσει την ομάδα.

Η διοίκηση του Δήμου άρχισε να "ρετάρει" από νωρίς.

Με την τακτική του "φύγε εσύ, έλα εσύ" που ακολουθεί και θυμίζει το  γνωστό παιδικό παιχνίδι "μουσικές καρέκλες",  φανερώνει την αδυναμία ελέω της ετερόκλιτης σύνθεσής της να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου.

Αν θεωρούν ότι η πανδημία θα αποτελέσει το άλλοθι τους για την τυχόν απραξία, τις αστοχίες και τις καθυστερήσεις τους πλανώνται πλάνην οικτρά. 
Μάταια προσπαθούν  να καλύψουν κενά και λάθη, με επικοινωνιακού τύπου ανακοινώσεις  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς για αυτούς ο χρόνος κυλά γρήγορα και όσο περνάει, τόσο η ανικανότητα και η αναποτελεσματικότητα τους στο να ανταποκριθούν στα μεγάλα προβλήματα της πόλης, τους απογυμνώνουν στα μάτια των δημοτών και των κατοίκων της πόλης.

Μάκης, ο όλοι μαζί μπορούμε.