Παρα... Δημοτικά αλλά Ηλιουπολίτικα...

 


Ζόρια φαίνεται να τραβούν αρκετά μέλη της Διοίκησης με την παρουσία Αραμπατζή σε όλα τα συλλογικά όργανα του Δήμου Ηλιούπολης.

Καλό θα ήταν όσα μέλη της Διοίκησης θεωρούν  ότι ο κ. Αραμπατζής δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις Επιτροπές και να εκφράζει την άποψή του να το αναφέρουν και στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης για να τους γνωρίσουν και οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας.

Δεν είναι άσχημο  κ. αντιδήμαρχε ο Αραμπατζής να έχει άποψη επί παντός επιστητού. Υποψήφιος Δήμαρχος είναι ως επικεφαλής παράταξης. Της ουσιαστικής αντιπολίτευσης. Και όχι της αντιπολίτευσης "για τα μάτια του κόσμου", της αντιπολίτευσης "δεκανίκι" της Διοίκησης. Μην κοιτάτε εσείς κ. αντιδήμαρχε που μέχρι σήμερα, ήσασταν υπό την σκιά άλλων. Διαφορετικών κάθε φορά.

Καυτή και μαραθώνια αναμένεται  η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης. Αφού ο Ιανουάριος δεν είχε τακτική συνεδρίαση. Αξίζει να δούμε πόσα θα χρεώσουν στον κ.Αραμπατζή - «Η Πόλη που θέλω» και πόσα στον κ.Ψυρρόπουλο – «ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ». Κατά την προσφιλή τους τακτική. Οι άριστοι του Δήμου.

Α’ και Β’ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ηλιούπολης, δύο τοπικές που λένε στο χωριό μου, πλέον στην Ηλιούπολη εν αναμονή των αρχαιρεσιών για 9μελή συντονιστικές επιτροπές τους. Αυξάνονται και πληθύνονται λοιπόν τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην πόλη μας. Στον αντίποδα. Χειμερία Νάρκη…