"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ": Η σημερινή δημοτική αρχή τα άφησε όλα στον αυτόματο πιλότο.

 

Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης
Δυστυχώς, η ανάπτυξη στην πόλη μας σταμάτησε στις εκλογές του 2019.
Το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που θα άλλαζε την εικόνα της πόλης, η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης, παραπέμφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στις καλένδες από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών.



Η δική μας δημοτική αρχή έδωσε μεγάλους αγώνες για να ενταχθεί το έργο στην επέκταση της Αττικής Οδού. Συναντήθηκε με τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων, την τότε ηγεσία του υπουργείου υποδομών και όλους τους συναρμόδιους φορείς. Διοργάνωσε αναπτυξιακό συνέδριο και ημερίδες για να προβάλει αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της πόλης μας.
Δυστυχώς, η σημερινή δημοτική αρχή τα άφησε όλα στον αυτόματο πιλότο.
Οι πεζογέφυρες, η ανάπλαση του πάρκου Χαλικάκι, ο ηλεκτροφωτισμός, η αγορά 1.500 κάδων για την αναβάθμιση της καθαριότητας, η αστική σήραγγα Ηλιούπολης όπως και άλλα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της πόλης μας, ξεχάστηκαν.
Είχαμε προειδοποιήσει γι’ αυτό.
Ακόμη και τώρα έχει υποχρέωση η σημερινή δημοτική αρχή, μαζί με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, να κινητοποιηθεί και να μη χάσουμε αυτή τη μεγάλη, ιστορική ευκαιρία για την πόλη μας.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να «δολοφονούνται» συμπολίτες μας από τη λαιμητόμο της Κατεχάκη.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει η Ηλιούπολη πέρασμα όλων των προαστίων για το παραλιακό μέτωπο.
Χρειάζονται τώρα πρωτοβουλίες και βεβαίως επιβάλλεται ο λαός της Ηλιούπολης να συγκρίνει και να κρίνει τις δράσεις της δικής μας δημοτικής αρχής και της σημερινής.
Οι εκλογές είναι κοντά.
Τώρα πια μπορούμε να κρίνουμε με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα την έλλειψη οράματος και προοπτικής της σημερινής δημοτικής αρχής.
Η παράταξή μας θα αναλάβει σύντομα πρωτοβουλίες ώστε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας, για μια ακόμη φορά, για το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο.
Χρειάζεται αγώνας, κινητοποιήσεις, πολιτική πίεση.
Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.
Πρώτα η Ηλιούπολη
20/3/2021