Σωματεία και Φορείς Ηλιούπολης: Οι Αγώνες Φέρνουν Αποτελέσματα - Επαναλειτουργία των Ιατρείων του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Οι κινητοποιήσεις και ο αγώνας του λαού με πρωταγωνιστές τα Σωματεία και τους φορείς της πόλης, που από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν και αντιπάλεψαν το κλείσιμο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, έφεραν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ένας μήνας πολύμορφων λαϊκών κινητοποιήσεων, ανάγκασαν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ.

Τα ιατρεία και οι γιατροί που ξεκίνησαν σήμερα ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΡΤΗ είναι:

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ (1/4), ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ (1/4), ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ, ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΩΡΛ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

Κάναμε το πρώτο θετικό βήμα και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Για λειτουργία όλων των αναγκαίων Ιατρείων στο Κέντρο Υγείας της πόλης με την πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου υγειονομικού προσωπικού και την πλήρη 24ωρη λειτουργία του.

Η κυβέρνηση με μπαλώματα και μετακινήσεις υγειονομικών από άλλες δομές υγείας επιχειρεί να μας δείξει ως κανονικότητα την μιζέρια του χτες.

Ας το καταλάβει, Δεν βολευόμαστε με το χτες…

Οι τραγικές μέρες που ζούμε εν μέσω Πανδημίας μας επιβάλουν να τραβήξουμε μπροστά, απαιτώντας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την πλήρη στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ και των δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Παίρνουμε την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια μας

Συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα!!!

Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης  –  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»  –  Συνδικάτο Οικοδόμων Ηλιούπολης  –  Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης  –  Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ «Ηλιούπολης Δαφνης Υμηττού»  –  Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ  –  Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΥ Αθήνας  –  Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης  –  Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης  – Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγγελος Σικελιανός»  –  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (ΚΙΠΗ)