Ηλιούπολη: Καρόδρομοι της Πόλης μας.


Μια καινούργια ενότητα ανοίγουμε σήμερα που αφορά τους καρόδρομους της πόλης μας οι οποίοι χρήζουν άμεσης ασφαλτόστρωσης.

οδός Οίτης

Γιαυτό όσες φίλες και όσοι φίλοι επιθυμούν μπορούν να μας στέλνουν από τους δρόμους της γειτονιάς τους οι οποίοι θυμίζουν επαρχιακό δίκτυο παλαιάς κοπής φωτογραφίες και αναφορές στο:energoipolitesilioupolis@gmail.com   προκειμένου να τους συμπεριλάβουμε σε προσεχή αφιερώματα. 

Που απ' ότι φαίνεται θα αποτελέσουν επεισόδια πολυετούς σήριαλ αφού δεν είναι και λίγοι.

Λεωφ. Πατριαρχου Γρηγορίου Ε'

Δεν γνωρίζουμε αν η σημερινή Διοίκηση του Δήμου τελείωσε το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων της προηγούμενης δημοτικής αρχής και ποιο είναι το δικό της γιαυτό και θα ήταν καλό να το ανακοινώσουν για να το μάθουν και οι συμπολίτες μας.Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ δουλειά και σε αυτόν τον τομέα.

οδός Τσαμαδού

Όσες λακκούβες και να βουλώνουν οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας με τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν δυστυχώς με μπαλώματα δεν γίνεται δουλειά. Απαιτείται οργάνωση, προγραμματισμός και αποτελεσματικότητα από την Διοίκηση του Δήμου.

Οι σημερινοί καρόδρομοι

οδός Οίτης - Λεωφ. Πατριαρχου Γρηγορίου Ε' - οδός Τσαμαδού

Είναι αλήθεια ότι εαν πάρεις τούτη την περίοδο το καροτσάκι της λαϊκής αγοράς και προσπαθήσεις να περπατήσεις στις Λεωφ. Πατριαρχου Γρηγορίου Ε' - οδός Τσαμαδού κάθε Σάββατο ακόμη και  εαν δεν πάθεις κάποιο διάστρεμμα από το οδόστρωμα σίγουρα θα έχεις συμμετάσχει σε πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.