Επισκέψεις Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" στις εσχατιές της Ηλιούπολης.

Επισκέψεις στις εσχατιές της Ηλιούπολης πραγματοποιεί ο Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" κατά την διάρκεια των περιπάτων του στην περίοδο της πανδημίας προκειμένου να έχει ιδία άποψη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα σημεία αυτά της πόλης.

Ο κ. Αραμπατζής επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" δεν είναι επαγγελματίας - μισθοδοτούμενος αυτοδιοικητικός και  δεν χρησιμοποιεί ως άλλοθι για καναπεδάτη αντιπολίτευση την περίοδο της πανδημίας. 

Ολοκληρώνοντας την πρόσφατη επίσκεψή του ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" στην περιοχή του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης, στα σύνορα με τον Καρέα - Δήμο Βύρωνα δήλωσε:

"Θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την ανέγερση του γυμναστηρίου στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης ενώ η διάνοιξη ενός δρόμου περιμετρικά του σχολείου σε συνδυασμό με την διευθέτηση του θέματος του ανοικτού τετραγώνου στην οδό Ιονίων Νήσων θα έλυνε αρκετά θέματα στην περιοχή.


Η περιοχή έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο αυτοκινήτων ενώ θα μπορούσε να γίνει η επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηριού ώστε να λυθούν τα προβλήματα ταφής για τα επόμενα 15 χρόνια.


Το θέμα πρέπει να μπει στην ατζέντα της δημοτικής αρχής για λυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόβλημα της ταφής, γιατί δεν τιμά κανέναν να παραμένουν οι δημότες μας άταφοι και για μέρες στα ψυγεία, μέχρι να βρεθεί χώρος για την ταφή τους".