Τάσος Ευσταθίου: Έχει ευθύνη η Δημοτική Αρχή κ. Δήμαρχε.

Στην απουσία του Δημάρχου και της εκπροσώπησης του Δήμου Ηλιούπολης στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την συνεδρίαση που συζητήθηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την προστασία του Υμηττού (ΣΜΠΕ Υμηττού) αναφέρθηκε ο κ. Τάσος Ευσταθίου.

Μπορεί σε προηγούμενη συνεδρίαση που ανέφερε το θέμα ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής να μην δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή αλλά δεδομένης της εμπειρίας του ο κ. Ευσταθίου έπιασε τη σοβαρότητα του θέματος και επανήλθε.

Η απουσία του Δημάρχου και η μη εκπροσώπηση του Δήμου στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με  την αυτοπρόσωπη στήριξη  της σχετικής Απόφασης που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτό το σημαντικό θέμα σε συνάρτηση με αυτά που είπε ο Δήμαρχος Αλίμου δεν αποτύπωσαν όπως έπρεπε την βούληση και την Απόφαση του Δημοτικού Συμμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης. 

Οφείλετε να εφαρμόζετε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμαρχε κατέληξε ο κ. Ευσταθίου στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχει ευθύνη η Δημοτική Αρχή κ. Δήμαρχε.

Δεν έπεισαν για άλλη μια φορά τα όσα προσπάθησε να πει για να δικαιολογήσει την απουσία εκπροσώπησης του Δήμου και την αυτοπρόσωπη στήριξη της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Δείτε και την σχετική για το θέμα  ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή