Ηλιούπολη: Εν κατακλείδι κ. Αντιδήμαρχε Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

 


Μια ανάρτηση με τα ειλικρινή συγχαρητήρια της στήλης μας στους ανθρώπους που προσπαθούν να βάλουν τάξη στον τομέα της καθαριότητας της πόλης μας βλέπε εδώ: http://www.energoipolites.eu/2021/03/blog-post_16.html αφενός κέρδισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών αφετέρου προς έκπληξής μας, δεδομένου ότι οι καλές κουβέντες δεν έχουν τύχη στο διαδίκτυο, δεν συνάντησε τον αριθμό των αρνητικών σχολίων που περιμέναμε.

Οι πολίτες λοιπόν κ. αντιδήμαρχε ζουν καθημερινά και γνωρίζουν τι συνέβαινε και τι συμβαίνει στην γειτονιά τους και επομένως δεν έχουν ανάγκη από καθοδήγηση δεδομένου ότι είναι αυτόπτες μάρτυρες.

Και σίγουρα όσοι από τους συμβασιούχους που με αφορμή την πανδημία προσελήφθησαν, με όποια μορφή ελαστικής εργασίας, εργάζονται  στον τομέα της καθαριότητας βοηθούν στη βελτίωση της εικόνας της πόλης.

Ζητούμενο λοιπόν κ. αντιδήμαρχε ο σωστός προγραμματισμός, ο αναγκαίος αριθμός εργαζομένων, η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και η τήρηση όλων όσων αναφέρονται στον κανονισμό της καθαριότητας.

Στους νοσταλγούς της ιδιωτικοποίησης του τομέα της καθαριότητας, κανένας από τους καθαρότερους όμορους Δήμους μας δεν έχει προτιμήσει, καμιά από τις εννέα εκλεγμένες παρατάξεις στο Δήμο μας δεν στηρίζει, θα  προτείναμε να διαβάσουν τα τελευταία τεύχη της μηνιαίας εφημερίδας του ΠΑΚΟΕ για την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, την πολιτική, την οικονομία... 

Εν κατακλείδι κ. Αντζινά.

Εφόσον δεν πετύχετε και αυτή την φορά να δώσετε στην πόλη μας την εικόνα που της αξίζει στον τομέα της καθαριότητας η όποια υπομονή δείχνουν οι συμπολίτες μας θα μετατραπεί σε κόλαφο και για την σημερινή Διοίκηση του Δήμου μας.