Συγχαρητήρια στην εκπρόσωπο του Γ.Σ. Ηλιούπολης κα Θέμις Χαρίτου, για την επανεκλογή της στο Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.)


Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ

Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
Εκλογές 21 Μαρτίου 2021

-Συγχαρητήρια στην εκπρόσωπο του ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» κα Χαρίτου Θέμις, για την επανεκλογή της στο ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), με την ομάδα του κου Αθανάσιου Σταθόπουλου, ως προέδρου της Ομοσπονδίας.

-Η κα Χαρίτου Θέμις, εκλέγεται και είναι τακτικό μέλος του ΔΣ του ΓΣΗ και έφορος Ρυθμικής Γυμναστικής, από το 2004.

-Το 2007 εκλέχτηκε στο Δ.Σ της ΑΕΣΓΑ (Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Αττικής) όπου παραμένει έως σήμερα και ως υπεύθυνη της Ρυθμικής Γυμναστικής έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση σειράς αγώνων σε όλες τις κατηγορίες της Ρυθμικής.

-Το 2008 πρωτοεκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. της ΕΓΟ και είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής.

-Στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο του ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ», από το 2007 και για 13 συνεχόμενα έτη, έχει διοργανώσει με αξιοσημείωτη επιτυχία το διεθνές Κύπελο Ρυθμικής Γυμναστικής “Helioupolis Cup”, όπου όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει 1.709 αθλήτριες εκ των οποίων οι 985 ξένες αθλήτριες που τις συνόδευαν 163 κριτές και 266 προπονήτριες από 33 χώρες (Αγγλία, Αίγυπτος, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γεωργία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ινδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Κυργκιστάν, Λάτβια, Λιθουανία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σκωτία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φιλανδία), ενώ συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

-Οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ», όλα αυτά τα έτη σε ατομικό ή ομαδικό αγώνισμα, σε πανελλήνιο ή διεθνές επίπεδο, κατακτούν επάξια τη θέση τους στο βάθρο των Μεταλλίων και σηκώνουν Κύπελλα, γεμίζοντας τις τροπαιοθήκες του ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ», ως πρέσβειρες της Ηλιούπολης.

-Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η αθλητική οικογένεια του ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ», συγχαίρουμε την κα Χαρίτου Θέμις και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια, με επιτυχίες και διακρίσεις.

Μετά Τιμής
Εκ του ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Τρομπέτας
Δελτίο Τύπου/24 Μαρ 21