Ηλιούπολη: Χειρότερα από κάθε άλλη φορά.

 

Την πιο ανοργάνωτη εκδήλωση των τελευταίων ετών εορτασμού Εθνικής Επετείου στην Ηλιούπολη παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Ηρώων( Φλέμινγκ) της Ηλιούπολης στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Και φυσικά δεν ευθύνεται για αυτό η πανδημία αλλά η έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης και συντονισμού από τους αρμοδίους της Δημοτικής Αρχής.

Εκτός πρωτοκόλλου η πρόσκληση για κατάθεση των δημοτικών και λοιπών παρατάξεων.

Δύο φορές εκλήθη η δημοτική κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" μια με προσφώνηση του Δημητρίου Ασβεστά μια με προσφώνηση Χρήστου Κοκοτίνη για κατάθεση στεφάνου ενώ η κίνηση είχε καταθέσει χρηματικό ποσό αντί κατάθεση στεφάνου στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων Ηλιούπολης "Αγία Ταββιθά".

Ξέχασαν να αναγγείλουν  την παράταξη "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" στην σειρά που έπρεπε, βιάστηκαν να την συνταξιοδοτήσουν ενώ δεν υπήρχε στον χώρο της κατάθεσης στεφάνου, στον χώρο του μνημείου ελληνική σημαία γεγονός που σχολιάσθηκε από τους παρευρισκομένους.

Στην φωτογραφία του εξωφύλλου της ανάρτησης καταθέτει στεφάνι η Περιφερειακή Σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μαρία Κουρή που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής.