Γ.Σ. Ηλιούπολης: Καλή Επιτυχία Ραφαέλα.

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα κληθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν να δώσει συνέχεια σε μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στα 60 μ., που συνόδευσαν την παρουσία της στη χειμερινή σεζόν.
Με ατομικό ρεκόρ 7.23, αλλά και σταθερότητα σε όλες τις κούρσες της δείχνει έτοιμη να αφήσει πίσω τις εμφανίσεις του 2017 στο Βελιγράδι και του 2019 στη Γλασκόβη, όπου δεν πέτυχε αυτό που θα μπορούσε καθώς ήταν άκυρη στην προκριματική διαδικασία.
"Ανυπομονώ πάρα πολύ για τη διοργάνωση. Οι ημέρες περνάνε με δυσκολία. Οι προπονήσεις πηγαίνουν αρκετά καλά. Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η προπόνηση χαλάρωσε και τρέχω ακόμη πιο γρήγορα, κάτι που περιμένω να συμβεί και στον αγώνα", είπε αρχικά η Σπανουδάκη και συμπλήρωσε: "Αναμφίβολα διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Έχω δουλέψει σκληρά, νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ. Ο παράγοντας άγχους πάντα υπάρχει, όμως θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά, καθώς έχουμε βγάλει σκληρή δουλειά με τον προπονητή μου".
Η Σπανουδάκη σε όλες τις φετινές της κούρσες έδειξε πως τα αποτελέσματα που σημειώνει μόνο τυχαία δεν είναι, γεγονός που τη γεμίζει αυτοπεποίθηση.

"Για αρχή θα πρέπει να ξεκινήσω από τον βατήρα, με αγχώνει λίγο αυτό, γιατί στην ουσία δεν έχω ακόμη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό, λόγω των άκυρων εκκινήσεων. Είμαι σε καλή κατάσταση, που ακόμη και τελευταία αν φύγω από τον βατήρα ξέρω πως θα προλάβω να ανακάμψω. Είμαι αισιόδοξη, γιατί έχω δει κάποιες αθλήτριες και στις κούρσες στο εξωτερικό και ξέρω πως με εξαίρεση ορισμένες που είναι σε υψηλό επίπεδο με τις υπόλοιπες είμαι στο ίδιο ίσως και καλύτερο επίπεδο. Η πρόκριση στον τελικό θα είναι δύσκολη, όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτη", είπε η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη, που σχολίασε για την πορεία της προετοιμασίας της από την έναρξη της σεζόν.
"Φέτος είναι η πρώτη χρονιά, που δεν έχω πάθει τίποτα από την έναρξη της προετοιμασίας μου το Σεπτέμβρη. Δούλεψα πολύ στο κομμάτι της τεχνικής, ενώ έκανα πολλές διπλές προετοιμασίας με τον προπονητή μου, κάτι που δεν είχαμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια".