Ιωάννης Πούλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Τα αποτελέσματα των χθεσινών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στο Δήμο Ηλιούπολης.

 


Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Ιωάννης Πούλος αναφέρει:

Προσήλθαν και εξετάστηκαν 845 πολίτες και βρέθηκαν 13 θετικά τεστ.

Με υποδειγματική οργάνωση, διενεργήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, η δράση του Δήμου Ηλιούπολης με δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Συνολικά προσήλθαν και εξετάστηκαν 845 πολίτες και βρέθηκαν 13 θετικά τεστ, γεγονός που επιβεβαιώνει την θετική εικόνα της πόλης και διαψεύδει τους ατυχώς «ανησυχούντες».

Με την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης, των αποστάσεων κατά την αναμονή και χάρη στον συντονισμό από την Δημοτική Αστυνομία και την βοήθεια των εθελοντών του Δήμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σημερινή δράση.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που συμμετείχαν, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τον επαγγελματισμό τους και όλους όσους συνέβαλλαν στην σημερινή επιτυχημένη διοργάνωση.

21 Μαρτίου 2021