ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. - Τα σημεία που έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος στο Δήμο Ηλιούπολης για την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

 

Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 έχουν προγραμματιστεί για τον Δήμο Ηλιούπολης διακοπές ρεύματος λόγω κατασκευών σύμφωνα με το Α.Σ. 182 ως εξής:
Μονά/Ζυγά οδός:ΔΡΟΣΙΝΗ απο κάθετο: ΚΟΝΙΤΣΗΣ έως κάθετο: ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ από: 08:00π.μ. έως: 13:00μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός:ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ απο κάθετο: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ έως κάθετο: ΔΡΟΣΙΝΗ από: 08:00π.μ. έως: 13:00μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός:ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ απο κάθετο: ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ έως κάθετο: ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ από: 08:00π.μ. έως: 13:00μ.μ.