ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. - Τα σημεία που έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος στο Δήμο Ηλιούπολης για την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

 

Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Την Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 έχουν προγραμματιστεί για τον Δήμο Ηλιούπολης διακοπές ρεύματος λόγω κατασκευών σύμφωνα με το Α.Σ. 215 ως εξής:
Μονά/Ζυγά οδός:ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ απο κάθετο: ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΟΥΣ έως κάθετο: Κ.ΗΡΩΩΝ από: 14:00μ.μ. έως: 16:00μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός:ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΟΥΣ απο κάθετο: ΕΘΝ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ έως κάθετο: ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ από: 14:00μ.μ. έως: 16:00μ.μ. 
Μονά οδός: ΕΘΝ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ Ν0 39 απο κάθετο: έως κάθετο: από: 14:00μ.μ. έως: 16:00μ.μ.