Απεργούν καταγγέλοντας επιχείρηση δημιουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού και καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου στις 11:00 το πρωί στο Σύνταγμα έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγoρών

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ H ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΠΡ. 2021

Υπερασπίζοντας μόνο τα μικροκομματικά συμφέροντα τους οι παραγοντίσκοι της Ν.Δ. στην Παναττική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών λαϊκών Αγορών, διαδίδουν ψέματα, ότι δήθεν έχει αναβληθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λαϊκατζήδων στο Σύνταγμα αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 και με την παραπληροφόρηση επιχειρούν να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Το 90% των παραγωγών και επαγγελματιών που πωλούν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές, απειλούνται απο τις διατάξεις του νέου "νομοσχεδίου-φαντάσματος" του Υπ. Ανάπτυξης κι έχουν αποφασίσει απεργιακές κινητοποιήσεις σ' ολόκληρη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, τη Θεσσαλία, Την Κρήτη, παντού, με κορυφαία την κινητοποίηση στις 11:00 το πρωί στο Σύνταγμα στο Υπ. Οικονομίας & Ανάπτυξης.
Αυτοί που διαδίδουν ψευδώς ότι δεν υπάρχουν κινητοποιήσεις, και καλούν τους λαϊκατζήδες να γίνουν απεργοσπάστες, βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στους συναδέλφους τους που 9 στους 10 με τα σωματεία και τις οργανώσεις τους, ενεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, αποφάσισαν να υψώσουν τη φωνή τους ενάντια σε όσους αποφασίζουν γι' αυτούς χωρίς αυτούς.
Το μέλλον του κλάδου και των λαϊκών αγορών, είναι πάνω απο κομματικές επιδιώξεις και οφίτσια που τάζονται στους παραγοντίσκους της "Παναττικής", καθώς οι λαϊκατζήδες έχουν αποδείξει ότι το συμφέρον του μεροκάματου τους είναι πάνω απο τα κόμματα και τις κυβερνήσεις.


Θυμηθείτε τις κινητοποιήσεις τον Ιανουάριο του 16 έξω απο το Υπ. Εργασίας με υπουργό τον Κατρούγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό και τις πληρωμές στα ταμεία και τις κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου στην Ακρόπολη και έξω απο το Υπ. Γεωργίας τον ίδιο χρόνο.


Τότε οι λαϊκατζήδες, ενωμένοι, κι όχι διχασμένοι όπως επιθυμούν απελπισμένα οι μικροκομματικοί παράγοντες της Ν.Δ., είχαν καταφέρει να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο το σχετικό νομοσχέδιο, που ακόμη και ο Μουλιάτος της Παννατικής παρακαλούσε τον Άδωνη Γεωργιάδη και τη Ν.Δ. να το ψηφίσει.


Σήμερα τι έχει αλλάξει;