Με επαγγελματική δράση και στην Ηλιούπολη - Στην δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες καταδικασθέντος σε ποινή κάθειρξης για τα εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.


Επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 2-6-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των συγκεκριμένων στοιχείων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

30.03.2021

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού καταδικασθέντος σε ποινή κάθειρξης για τα εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

Δίνονται στη δημοσιότητα βλέπε εδώ: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=101292&Itemid=2611&lang= κατόπιν Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, καταδικασθέντος με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών σε ποινή κάθειρξης για τα εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων που τέλεσε ο ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.