Ηλιούπολη: Η πρόταση Αραμπατζή δυσκολεύει τους "επενδυτές" στον Υμηττό.

 


"ΟΧΙ στο ΚΥΤ, ΟΧΙ στο διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Υμηττό. Θέλουμε αξιοποίηση του χώρου που είναι ήδη χαρακτηρισμένος ως κοιμητήριο και δε χρησιμοποιείται" είναι η σταθερή πρόταση που έχει καταθέσει η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής σχετικά με το θέμα του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης και το πρόβλημα της χωρητικότητας που υπάρχει.

Μια πρόταση που έχει ανεβάσει στα κάγκελα και τα παπαγαλάκια του συστήματος που επικαλούνται μάλιστα νομοθεσία η οποία έχει καταργηθεί χωρίς να απαντούν επί της ουσίας σε όσα ο κ. Αραμπατζής δημόσια καταθέτει.

Σύμφωνα και με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο από υπηρεσιακό παράγοντα, είναι δυνατή η επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου: η συνολική έκταση που είναι χαρακτηρισμένη ως κοιμητήριο είναι περίπου 32,5 στρέμματα, ενώ σήμερα χρησιμοποιούνται μόνο τα 14,5 για το υπάρχον κοιμητήριο, αναφέρεται σε πρόσφατη ανακοίνωσή της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής αλλά οι "επενδυτές" κάνουν ότι δεν ακούν αλλά η ψυχούλα τους το ξέρει...

Όπως και να έχει πάντως το σίγουρο είναι ότι η πρόταση Αραμπατζή δυσκολεύει τους "επενδυτές" στον Υμηττό.

Αποτελεί άλλωστε επιλογή για τον κ. Αραμπατζή και των συνεργατών του η κατάθεση προτάσεων με επιχειρήματα έστω και αν δυσαρεστούν φίλους ή εχθρούς. Στην τελική, έχουν άποψη, την αιτιολογούν και την καταθέτουν προς κρίση.