Πνευματική & Πολιτιστική Εστία Ηλιουπόλεως: Ψήφισμα για την απώλεια του Παναγιώτη Ρέππα.

 

Π

   ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

           ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ  ΣΩΜΑΤΕΙO 

           AΘΗΝΟΔΩΡΟΥ 5, ΤΚ 163 41 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΛ. 2109926344

           ΑΦΜ: 090206570 ΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ      


Ηλιούπολη 24/3/2021
Αριθμ. Πρωτ.: 168

Θέμα: Ψήφισμα για την απώλεια του Παναγιώτη Ρέππα

Με βαθειά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του δασκάλου Παναγιώτη Ρέππα τ. Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Δυστυχώς οι περιορισμοί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού δεν μας επέτρεψαν να τον αποχαιρετίσουμε στη διαβατήρια προς την τελευταία του κατοικία τελετή.

Ο Παναγιώτης Ρέππας ήταν από τα ιδρυτικά, ενεργά και δραστήρια μέλη της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιουπόλεως, που πλησιάζει τα 40 χρόνια παρουσίας στα πνευματικά κα πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας. 
Στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ο εκλιπών εξελέγη μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο στις 14/4/1983 τον επέλεξε ομόφωνα για τη θέση του Ταμία, θέση που διατήρησε 20 χρόνια μέχρι το 2003.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας, εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τις προσφερθείσες επί εικοσαετία υπηρεσίες του Παναγιώτη Ρέππα, με την αριθμ. 90/21.10.2003 πράξη του, τού επέδωσε ευχαριστήριο έγγραφο και με την 107/15.11.2005 απόφαση του, απένειμε τιμητική - αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική προσφορά του Παναγιώτη Ρέππα στην Εστία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καθ' υπόδειξη της κόρης του, Λένας Ρέππα, κατέθεσε, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο Ειδικό Σχολείο Ηλιουπόλεως εις μνήμην του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης του Βαλτεσινίκου Αρκαδίας που δέχτηκε το κεκοιμηθέν τέκνο της, τον δάσκαλο Παναγιώτη Ρέππα και αιωνία η μνήμη και η θύμησή του!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Η Πρόεδρος             Ο Γενικός Γραμματέας

Σωφρονά Ρένα                 Λόης Κωνσταντίνος