Δήμος Ηλιούπολης: Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στο Τμήμα Διαχείρισης - Συντήρησης - Επισκευής Οχημάτων του Δήμου.

 


Σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, εργαζόμενος στο Τμήμα Διαχείρισης - Συντήρησης - Επισκευής Οχημάτων του Δήμου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μοριακή εξέταση ανίχνευσης SARS-CoV-2 και άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες:
• Αναστολή λειτουργίας του τμήματος.

• Διενέργεια ιχνηλάτησης των πρόσφατων στενών επαφών του στην εργασία και στο κοινωνικό περιβάλλον του και ενημέρωσή τους για την τήρηση των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ.

• Οι συνάδελφοί του στο τμήμα καθώς και αυτοί με τους οποίους είχε καθημερινή επαφή, θα επιστρέψουν στην υπηρεσία μόνο μετά από αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη.

• Άμεση πραγματοποίηση απολύμανσης σε όλο το Γκαράζ.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος παρουσίασε πυρετό μετά το πέρας της εργασίας του την Παρασκευή 2/4/2021, με την προτροπή του γιατρού του παρέμεινε κατ’ οίκον και υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο.
Η δημοτική αρχή του εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορα περαστικά.
Με υπευθυνότητα και σε συνεργασία με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την τοπική κοινωνία.
5 Απριλίου 2021
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης