Ηλιούπολη: Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα.


Τι ζούμε. Το ακούσαμε και αυτό. Πολύ μικρή η νέα δημοτική παράταξη που στην πρώτη της εκλογική αναμέτρηση εξέλεξε 4 δημοτικούς συμβούλους. Θα είναι μάλλον τεράστια  αυτή που εξέλεξε 6 δημοτικούς συμβούλους καίτοι προήρθε από ένωση στελεχών - παρατάξεων  του παρελθόντος ... 

Εξαιρετική η συμμετοχή πολιτών στην χθεσινή πρώτη ουσιαστικά εκδήλωση διαμαρτυρίας συλλογικοτήτων κατά του ΚΥΤ, της δημιουργίας Διαδημοτικού Νεκροταφείου και των κυβερνητικών σχεδίων στον Υμηττό.

Ο πολιτικός λόγος δεν ποινικοποιείται.  Κανόνας.

Ηχηρή Απουσία της Παράταξης του Δημάρχου Ηλιούπολης και των "Συνεργών" από την χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας συλλογικοτήτων. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. 

Ενοχλούν Αραμπατζής και Ψυρρόπουλος την παρέα, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικούς τρόπους προκαλώντας ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους λίγους που παρακολουθούν τα τοπικά δρώμενα.

Άνετη νίκη για την Ηλιούπολη με 2-0 απέναντι στον Χαραυγιακό για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γ' Εθνικής Κατηγορίας 2020-2021 στον χθεσινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης.

Σε Δημόσια Διαβούλευση πλέον το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο και καλό θα ήταν οι τοπικοί παράγοντες στην Ηλιούπολη που ενδιαφέρονται πραγματικά για την τοπική αγορά να το μελετήσουν σύντομα αρχίζοντας το διάβασμα από το άρθρο 12... Καλές οι αναρτήσεις και τα ευχολόγια για την τοπική αγορά αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν αποφεύγεται ο θάνατος του εμποράκου της γειτονιάς...

Αγωνιστική εκδήλωση διοργανώνουν την Πέμπτη 22 ΑπριλίουΣωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 19.00μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 19.30 μ.μ.

Ξέρουμε ότι ενοχλεί γι' αυτό και θα το επαναφέρουμε συνεχώς. Με την πρόταση Αραμπατζή για επέκταση του υπάρχοντος Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης θα ασχοληθεί η Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης;

Λεφτά Υπάρχουν. 222.510,56 € (από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ) πιστώσεις 2021 και 55.627,64 € (από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ) πιστώσεις 2022 για την εκτέλεση του έργου τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση νέου εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικής Χαράς πλησίον Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως Δήμου Ηλιούπολης στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος Αστική Αναζωογόνηση 2019 του Πράσινου Ταμείου» Α.Μ.14/20.