Ηλιούπολη: Οι "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ" ευχαριστούν.

 

Την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, έντεκα πολιτιστικοί και κοινωνικοί φορείς της πόλης μας, οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ», ολοκλήρωσαν τον δεκαεπταήμερο Μαραθώνιο Αλληλεγγύης και Αγάπης που διοργάνωσαν με σύνθημα «Κανένα σπίτι φέτος στην πόλη μας χωρίς Πασχαλινό τραπέζι» για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Παρά την αρνητική συγκυρία και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι, τα τρόφιμα και οι δωροεπιταγές που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας και η απρόσμενα μεγάλη προσέλευση, μας έδειξε για άλλη μια φορά, ότι η αλληλεγγύη δεν προϋποθέτει μεγάλη οικονομική άνεση αλλά κατανόηση, συμπόνια και σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν ακόμα και από το υστέρημά τους. Ευχαριστούν επίσης, όλους τους συντελεστές και φορείς που συντάχθηκαν μαζί μας και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του Μαραθώνιου αυτού.

Ευχαριστούμε :

Τον ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για την αρωγή του και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών κ. Γιάννη Πούλο για τη συνεργασία του.
Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και τους ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με τους επικεφαλής αυτών, Δανιήλ Βεργιάδη και Κωνσταντίνο Κοντογιάννη αντίστοιχα, που αδιάλειπτα επί δεκαεπτά συνολικά ημέρες, πρωί και απόγευμα, παρελάμβαναν τρόφιμα και δωροεπιταγές από τους συμπολίτες μας, κοινοποιώντας επίσης τη δράση μας αυτή στο διαδίκτυο.

Τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ της Ηλιούπολης που στήριξαν και πρόβαλαν τη δράση μας διαθέτοντας τις δωροεπιταγές .

Τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ της πόλης μας και τους επικεφαλής αυτών που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Πρόβαλαν τη δράση μας και ενημέρωσαν τους συμπολίτες μέσω των κοινωνικών δικτύων και των ηλεκτρονικών σελίδων τους, με σημαντική επίσης συνεισφορά σε τρόφιμα και δωροεπιταγές.

Ειδικότερα, κατά αλφαβητική σειρά, τις Δημοτικές παρατάξεις:
"ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" με τον επικεφαλής αυτής Αναστάσιο Ευσταθίου
"ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" με τον επικεφαλής αυτής Δημήτρη Ασβεστά
"Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ" με τον επικεφαλής αυτής Γαβριήλ Αραμπατζή
"Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" με τον επικεφαλής αυτής Ευστάθιο Ψυρρόπουλο


Τέλος ευχαριστούμε:

Όλους τους φορείς - μέλη μας για τη συμμετοχή και συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του Μαραθώνιου.

Τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα καθώς και οι δωροεπιταγές καταγράφηκαν λεπτομερώς κατά είδος και ποσότητα από επιτροπή που όρισαν οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» και παραδόθηκαν αναλογικά , σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε φορέα, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας και στις επτά ενορίες της πόλης μας.

Η κατάσταση με τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα και τις δωροεπιταγές καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.