Ηλιούπολη: Θλιβερό - Ενημέρωση για την είσοδο με φόντο τις προκάτ αίθουσες.

 

Θλιβερό.

Να είσαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος για 11 χρόνια με παρατάξεις που άσκησαν Διοίκηση της οποίας ήσουν πρωτοκλασάτο στέλεχος σε μια πόλη που χρόνια τώρα όλες οι Διοικήσεις μας  μιλάνε για εκτάσεις Δημόσιας - Δημοτικής Περιουσίας που της ανήκουν και 11 χρόνια μετά να μας ενημερώνεις για την είσοδο ενός Γυμνασίου με φόντο αίθουσες διδασκαλίας προκάτ... Τούτη την ανάρτηση την κάνουμε εξαιτίας του μηνύματος φίλου της στήλης μας και αξιόλογου νεαρού συμπολίτη μας.

"Σε άλλους Δήμους ποτέ δεν θα τόλμαγαν να βγάλουν ανακοίνωση για μια τέτοια παρέμβαση επειδή την θεωρούν αυτονόητο, χρέος του.

Εμείς έχουμε συνηθίσει στη μετριότητα των διοικούντων εδώ και χρόνια. Και η πόλη θεωρεί κανονικότητα τη διαχείριση της μιζέριας από ανθρώπους που δεν έχουν διαχειριστεί ούτε περίπτερο".

Και η χθεσινή ανάρτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης κ. Κώστα Σεφτελή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Το 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης έχει τη δική του είσοδο.

Όσο και αν ακούγεται περίεργο το 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης δεν είχε για πάρα πολλά χρόνια είσοδο.
Αυτή είχε ουσιαστικά καταργηθεί μετά την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων αιθουσών.
Πρόσβαση στο Γυμνάσιο υπήρχε μέχρι σήμερα, μόνο από την παράπλευρη είσοδο του Λυκείου.
Η κατάσταση αυτή δημιουργούσε συχνά προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου.
Με συντονισμένες ενέργειες και με την άμεση ανταπόκριση του ΔΕΔΔΗΕ καταφέραμε αυτό που για πολλά χρόνια ήταν ακατόρθωτο.
Το 4ο Γυμνάσιο της πόλης μας να έχει πλέον τη δική του είσοδο από την οδό Γράμμου.
Η προσπάθεια μας για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών στην πόλη μας συνεχίζεται.....".