Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: Απίστευτη κίνηση αυτοπροβολής του κ. Χατζηδάκη στις πλάτες των εργαζομένων καταγγέλλει το Σωματείο.

 


Με έκδηλη αγανάκτηση και σε έντονο ύφος, το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, καταγγέλλει με Δελτίο Τύπου, τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκη ότι προσπαθεί να αποσπάσει τα εύσημα και να ασκήσει κοινωνική πολιτική ενόψει του Πάσχα, στις πλάτες των εργαζομένων, εκδίδοντας μια ευχετήρια κάρτα που περισσότερο μοιάζει με μπιλιετάκι προεκλογικού αγώνα, παρά με ανιδιοτελή κίνηση αγάπης στο πνεύμα των ημερών, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Οι μάγειρες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας με όλη τους την αγάπη, το φιλότιμο και την ευαισθησία θέλοντας να δώσουν χαρά στα παιδάκια, μπήκαν στις κουζίνες των σταθμών, παρασκεύασαν Πασχαλινά κουλούρια», συμπληρώνοντας: «Ο Δήμαρχος, αντί να αναφέρει την προσφορά των εργαζομένων και ΔΗΜΟΣΙΑ να τους ευχαριστήσει, προέβη στην απίστευτη κίνηση αυτοπροβολής (!!!) του».

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου του Σωματείου:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Αρ. πρωτ. :  215/ 29.4. 2021

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος θέλει να αποσπάσει τα εύσημα και να ασκήσει κοινωνική πολιτική ενόψει του Πάσχα, στις πλάτες των εργαζομένων.

Οι μάγειρες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας με όλη τους την αγάπη, το φιλότιμο και την ευαισθησία θέλοντας να δώσουν χαρά στα παιδάκια, μπήκαν στις κουζίνες των σταθμών, παρασκεύασαν Πασχαλινά κουλούρια, ως μια συμβολική κίνηση αγάπης απέναντι στα παιδιά που βρίσκονται κλεισμένα τόσο καιρό στα σπίτια τους.

Ο Δήμαρχος, αντί να αναφέρει την προσφορά των εργαζομένων και ΔΗΜΟΣΙΑ να τους ευχαριστήσει, προέβη στην απίστευτη κίνηση αυτοπροβολής (!!!) του, εκδίδοντας μια ευχετήρια κάρτα που περισσότερο μοιάζει με μπιλιετάκι προεκλογικού αγώνα, παρά με ανιδιοτελή κίνηση αγάπης στο πνεύμα των ημερών. Από την κάρτα η απουσία αναφοράς στους εργαζόμενους μάγειρες είναι κάτι παραπάνω από κραυγαλέα και εκκωφαντική.

Εμείς του θυμίζουμε ότι ο λαός  λέει «με ξένα κόλλυβα, μνημόσυνα δεν γίνονται».

Τέλος ευχόμαστε σε όλους «Καλό Πάσχα»………. και στον δήμαρχο, επίσης!!!!

Το Δ.Σ.