Ηλιούπολη: Το μήνυμα της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής για τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή.

 12 Μαΐου Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή

Η Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτών γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, για να τονίσει τη σπουδαία συμβολή του νοσηλευτικού προσωπικού στην κοινωνία μας, αλλά και να συλλογιστούμε ιδιαίτερα φέτος το ζωτικό έργο που εκτελούν οι νοσηλευτές.

Το Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών – ICN, που αποτελεί την παγκόσμια φωνή της Νοσηλευτικής, επιλέγει για το 2021 ως θέμα των εκδηλώσεων με ευκαιρία τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτών, τον τίτλο “Nurses: A voice to lead – A vision for future healthcare” / «Νοσηλευτές/τριες: Ηγετική Φωνή – ένα όραμα για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης».

Το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, θέτει τη δική του υγεία σε κίνδυνο για την προστασία όλων, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες συμβάλλει ώστε να διαφυλάξει το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο την υγειά.
Λέμε ευχαριστώ και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλους τους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες για την αξιέπαινη συνεισφορά τους μέσω του έργου τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.