Ιωάννης Πούλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης: Η Αλληλεγγύη Στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.Γέμισε και φέτος αγάπη η καρδιά και ικανοποίηση η λογική από τις προσφορές τις τελευταίες εβδομάδες, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Μεγάλη η ανταπόκριση από μικρές και μεγάλες τοπικές επιχειρήσεις, τοπικές συλλογικότητες, ομάδες πολιτών, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της πόλης και απλούς ανθρώπους συμπολίτες και μη.
Πολλές οι προσφορές και ακόμα περισσότερες οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο για όλη την κοινωνία, με αγάπη και νοιάξιμο για τον διπλανό μας.
Με την πρόθυμη και ειλικρινή προσπάθεια των υπαλλήλων των Κοινωνικών Υπηρεσιών και δομών, την συγκινητική συμμετοχή εθελοντών και συλλογικοτήτων αλληλεγγύης της πόλης, με τον παρακινητικό ρόλο και τον συντονισμό των αιρετών, για άλλη μια φορά γέμισαν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με βασικά προϊόντα απαραίτητα για τους 295 δικαιούχους του.
Και αμέσως μετά γέμισαν με απαραίτητα τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής οι συμπολίτες μας, που έχουν ακόμη την ανάγκη της κοινωνικής υποστήριξης μετά από την κρίση των τελευταίων χρόνων.
Ευχαριστούμε όλους εσάς, που με τις προσφορές σας δείξατε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη σας προς τους ευάλωτους συμπολίτες.
• Κυψέλη Εθελοντών Δήμου Ηλιούπολης
• Συνεργασίες πόλης
• Α’ & Β΄ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ηλιούπολης
• Παλαίμαχοι Ηλιούπολης
• Σ/Μ Σκλαβενίτης
• Φρουταγορά-Κρεαταγορά Ηλιούπολης
• Clean Planet – Απορρυπαντικά, κ.α.
Τιμούμε με ευχαριστήριες επιστολές, που θα δημοσιευτούν στα ηλεκτρονικά μέσα του Δήμου, όλους όσους προσέφεραν επιβραβεύοντας την κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύουν, αλλά και όσους σταθερά στηρίζουν την δημοτική δομή αλληλεγγύης, ζητώντας ευγενικά διακριτικότητα.
Ως Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, όχι μόνο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης και την στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και για την δημιουργία συνθηκών για την τοπική ευημερία, με την στήριξη των νοικοκυριών της πόλης.