Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης: ΠΑΝΔΗΜΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

 


Πέραν όλων των άλλων, σε αυτή την πανδημία ζήσαμε στην Ελλάδα και εξακολουθούμε να ζούμε και την απόλυτη λογοκρισία των πιο γνωστών Μέσων Ενημέρωσης  αλλά και Κοινωνικής Δικτύωσης! Ο έντονος προβληματισμός για την αλλαγή των εννοιών ιατρικών λέξεων, τα ελλειπή στατιστικά δεδομένα και τον τρόπο αναφοράς και καταγραφής τους και η χρήση της απλής λογικής, για να εξηγηθούν αντικρουόμενες και αντισυνταγματικές αποφάσεις και περιορισμοί, όχι απλά λογοκρίθηκαν αλλά κατακρίθηκαν μέχρι χλευασμού και εξακολουθούν να έχουν την ίδια αντιμετώπιση! 
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθαν να προσθέσουν ο νόμος για το ακαταδίωκτο της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και οι συχνές -πυκνές συζητήσεις για υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και προνόμια των μη εμβολιασθέντων, με εμβόλια που ακόμη βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και παρά την αντίθετη απόφαση του Ευρωπαικού Συμβουλίου. Αυτό σημαίνει οτι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες μελέτες, γι αυτό και πολλοί επιστήμονες εκφράζουν βάσιμους προβληματισμούς και αντιρρήσεις, ως προς την ασφάλειά τους . Επιπλέον, αποδεικνύουν οτι παραβιάζουν διεθνείς κανόνες αλλά και την εθνική νομοθεσία. 

Με βάση τη γνώση οτι η ανοσία στον κορωνοιό δεν είναι μόνιμη, αλλά διαρκεί κάποιους μήνες, τότε ειναι στατιστικά σωστό οι μετρήσεις να είναι ανα μονάδα χρόνου (π.χ. 6 μηνες) η έστω όπως στην εποχιακή γρίπη ετήσια. Η στατιστική παρακολούθηση με τη συνάθροιση των ετήσιων αποτελεσμάτων της νόσου, διαφόρων ετών, είναι εντελώς λάθος και μας οδηγεί σε παραπλανητικά συμπεράσματα! Αν συναθροίζαμε τους θανάτους από γρίπη, από έτος σε έτος, σε μια 10-ετία θα παρουσιαζόταν ως πανδημία, από την οποία δε θα βγαίναμε ποτέ!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά: 

  • Είναι δεδομένο και πασιφανές πλέον οτι, το μοναδικό αφήγημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός! Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση! Για να σωθεί η ανθρωπότητα πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε! Για τις σκανδαλώδεις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να αποδειχθεί του λόγου το αληθές, τα παρακάτω τρία παραδείγματα είναι κραυγαλέα της προσπάθειας που γίνεται για να μη θιγεί η αξιοπιστία των εμβολιασμών, χρησιμοποιώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά (Πηγή):

Στη Βρετανία, μετά τους εμβολιασμούς, οι θάνατοι που ανακοινώνονται ζητείται να αναφέρουν τους θανάτους και από άλλες αιτίες.  Η ομάδα SAGE (ScientificAdvisoryBoardforEmergencies, η επιστημονική επιτροπή που συμβουλεύει σχετικά με επείγουσες καταστάσεις, όπως τώρα με τον κορωνοϊό) συμβούλευσε τη βρετανική κυβέρνηση να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον ανακοινώνει τους θανάτους από Covid 19. Σχετικό δημοσίευμα με τίτλο«Ο ισχύον ορισμός των θανάτων από Covid αλλοιώνει τα στοιχεία της επιτυχίας του εμβολίου» αναφέρει ότι, καθώς όλο και περισσότεροι βρετανοί λαμβάνουν το εμβόλιο, οι θάνατοι που ανακοινώνονται όσων έχουν διαγνωστεί θετικοί με τεστ θα πρέπει πια να αναφέρουν τους θανάτους από άλλες αιτίες

Μέχρι τώρα, οι θάνατοι από Covid 19 που ανακοινώνονταν περιλάμβαναν ΚΑΘΕ θάνατο, ανεξαρτήτου αιτίας, ασθενούς που είχε θετικό τεστ μέχρι και 28 μέρες πριν τον θάνατο! Αυτός ο ορισμός ήταν χρήσιμος πριν τον ευρύ εμβολιασμό, όπου οι θάνατοι στα νοσοκομεία με θετικό τεστ πιθανότατα οφείλονταν στον Covid 19. «Αν ο ορισμός αυτός παραμείνει ίδιος, αυτοί οι άνθρωποι θα μετρώνται ως “αποτυχία του εμβολίου”, ενώ το εμβόλιο αποτρέπει τον θάνατο από Covid και αυτοί πέθαναν από  κάτι άλλο. Υποθέτω πως ο ορισμός που ισχύει θα πρέπει να αναθεωρηθεί», δήλωσε ένα μέλος της επιτροπής.

Στις ΗΠΑ, ο οργανισμός ελέγχου των λοιμώξεων, ο CDC, ζητά επανέλεγχο των θετικών δειγμάτων για κορωνοϊό, με σαφή ένδειξη το τεστ να διενεργείται σε λιγότερους από 28 κύκλους μόνο για τους εμβολιασμένους! Να αναφέρουμε εδώ πως, τα τεστ PCR που διενεργούνται για την ταυτοποίηση του ιού Sars-Cov-2 μέχρι στιγμής διενεργούνταν στους 35, 40, ακόμη και 45 κύκλους, γεγονός που σημαίνει ότι έδειχναν πολλά θετικά τα οποία ήταν ψευδή.

Και στην Κύπρο αποφασίστηκε πως ΔΕΝ θα αναφέρεται πλέον αν είχε εμβολιαστεί κάποιος στην περίπτωση θανάτου του, καθώς αυτό προσβάλει τα… προσωπικά του δεδομένα.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές πληροφορίες και έγγραφα, σχετικά με προβληματισμούς δικούς μας και διαφωνίες επιστημόνων.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  1. Η πανδημία από τη μεριά των πολιτών-Σχόλιο
  2. Στατιστική παραπλάνηση
  3. Ορισμοί – Δύο μέτρα & δύο σταθμά
  4. Εμβολιασμοί- Συνταγματικά δικαιώματα- Διεθνής έννομη τάξη
  5. Διαδικτυακή συζήτηση με Ειδικούς
  6. Πανδημία και Πρωτοβάθμια περίθαλψη
  7. 14 Νοεμβρίου 2020 – Τι γνωρίζουμε
  8. 2/11/20 – Ερωτήσεις προς δημόσιες αρχές
  9. Απόψεις Ειδικών

Ευαγγελία Δημητρίου

--

      Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
      Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
      Τ.:2109730215-K.:6944683652
      F.: 2118005508, 2109718162
      kin.pol.il@gmail.com
      http://www.kipi.gr
      Facebook:
      Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.)