Ηλιούπολη: Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα.

 


Έχει αγώνα την Πέμπτη κ. Δήμαρχε. Μήπως πρέπει να αναβληθεί η συνεδρίαση κ. Πρόεδρε;

O Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει την 64η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, Σοφ. Βενιζέλου 112 την Kυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρες 09.00π.μ. έως 13.00μ.μ.

Άλλοι έχουν όραμα για την πόλη και δίνουν το παρών καθημερινά στους δρόμους και άλλοι έχουν όραμα για την επιχείρησή τους και κλεισμένοι στο γραφείο τους πωλούν διαχρονικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες... Κάποια στιγμή τα θύματα λιγοστεύουν και το 2023 είναι πλέον κοντά...


Στόχος του Υπουργείου Εσωτερικών είναι όλες οι βαθμίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να μετατραπούν σε έναν αναπτυξιακό μοχλό που θα συμβάλλει στην ουσιαστική και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εθνικής και τοπικής οικονομίας.
Για τις αλλαγές που φέρνει στην Αυτοδιοίκηση το Νέο Νομοσχέδιο για τις Εκλογές μίλησε χθες ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης #ερτ #συνδέσεις_εκπομπή #τοπική_αυτοδιοίκηση.

Χιονοστιβάδα οι ανακοινώσεις για κρούσματα σε εκπαιδευτικές δομές της πόλης - Δικαίωση Φώτη Χρυσουλάκη.

Με τροπολογία της κυβέρνησης τα χρέη του δημοσίου μεταβιβάζονται από την ΠΑΕ στα φυσικά πρόσωπα και το γεγονός αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για τον ιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ - Η άνοδος πλέον στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα χαρτιά.