Για γέλια ή για κλάματα; - Συγχαρητήρια στη δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής για την παρέμβαση.Αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής:

"Επιτέλους «οι υπεύθυνοι» από το Δήμο έβγαλαν τη φωτογραφία και το σχόλιο από την εφαρμογή intelligent city, από το πεδίο "Εκδηλώσεις Επιχειρήσεων".

Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και διπλά προσεκτικοί θα έλεγα όταν εκπροσωπούμε φορείς όπως ο Δήμος Ηλιούπολης".


"Πως μοιάζουν τα κορίτσια κάτω από 1,60 όταν νευριάζουν" το σχόλιο της φωτογραφίας που φιλοξενούσε η φωτογραφία στην εφαρμογή intelligent city, του Δήμου Ηλιούπολης, στο πεδίο "Εκδηλώσεις Επιχειρήσεων".

Για γέλια ή για κλάματα;

Εμείς πάλι κ. Δήμαρχε περιμένουμε να ενημερωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης, η στήλη της Δημοτικής Αστυνομίας, με τον απολογισμό έργου της Δημοτικής Αστυνομίας.

Εμείς πάλι κ. Δήμαρχε περιμένουμε να δούμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης την στήλη για την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

Και λεφτά υπάρχουν και λεφτά ξοδεύονται...