Ηλιούπολη: Συνάντηση με Ουσία και Νόημα.

 Συζήτηση πλέον των δύο ωρών είχε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην πρόσφατη συνάντηση του με τον Γαβριήλ Αραμπατζή επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω", τους δημοτικούς συμβούλους Θανάση Αθανασίου, Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου και το στέλεχος της παράταξης Νίκο Καραβαγγέλη σε γνωστό κατάστημα της Ηλιούπολης την παραμονή του εορτασμού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Συζήτηση τόσο για την πολιτική επικαιρότητα όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση και το Δήμο Ηλιούπολης. Ο κ. ΓαΪτάνης άλλωστε είναι γνωστό ότι από τον Ιανουάριο του 2016, με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ και σημερινού Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη, είχε οριστεί Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.

Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση και παραβρεθήκαμε στην συνάντηση, φύγαμε σίγουρα σοφότεροι με την βεβαιότητα ότι τα καλύτερα έρχονται για τον Γαβριήλ Αραμπατζή και τη δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω".

Για του ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Με ταυτότητα αλλά χωρίς παρωπίδες
Άγγελος Κάνδηλας

Και λίγα λόγια για τον κ. Τάσο Γαϊτάνη, τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας


O Τάσος Γαϊτάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται απο τη Δυτική Μάνη.Είναι αριστούχος Διδάκτορας (PhD) Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στην Ιατρική Φυσική από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι προπτυχιακές του σπουδές ήταν στη Βιοϊατρική Τεχνολογία στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).
 
Από το 2003 εργάζεται στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). Αρχικά, ως Υπεύθυνος του τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, ενώ το 2014 εκλέχτηκε στη θέση του Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με αντικείμενο την ανάπτυξη της υποδομής και λειτουργίας προκλινικής απεικόνισης PET/CT. Τον Οκτώβριο του 2020 ανελίχθηκε, ύστερα από αξιολόγηση, στη βαθμίδα του Καθηγητή. Παράλληλα, κατέχει τη θέση του υπεύθυνου ποιότητας του εργαστηρίου Φαρμακολογίας του ΙΙΒΕΑΑ για το ISO 17025:2005.
 
Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα ευρωπαϊκής και εθνικής χρηματοδότησης, έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων. Εργασίες του έχουν βραβευθεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ήταν κριτής της ΕΕ για το πρόγραμμα Horizon 2020, ενώ είναι αξιολογητής σε διάφορα επιστημονικά journals (Physics in Medicine and Biology, Computerized Medical Imaging, κα). Παράλληλα διδάσκει σε τρία μεταπτυχιακά προγράμματα (Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΚΠΑ και Δυτικής Αττικής), ενώ συμμετέχει στην εκπόνηση διδακτορικών και μεταπτυχιακών διατριβών.
 
Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το πρόγραμμα στελεχών mini-MBA του ALBA Graduate Bussiness School, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το μάθημα «Τεχνολογίες στο χώρο της Υγείας» στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
 
Ταυτόχρονα με την επιστημονική και επαγγελματική του πορεία ασχολείται με τα κοινά. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ και το 2006 εκλεχτηκε δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας όπου επανεκλέχθηκε στις εκλογές του 2010 και του 2014. Το Σεπτέμβριο του 2014 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κι έμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι τον Αύγουστο του 2019.
 
Το 2015, στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ ορίστηκε απο τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ως εκπρόσωπός του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.ΕΦ.Ε) που ήταν αρμόδια για τη διενέργεια των εκλογών.
 
Τον Ιανουάριο του 2016, με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, ορίστηκε Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β3 του Νοτίου Τομέα Αθηνών όπου έλαβε 13.000 ψήφους.
 

Από την 1η Αυγούστου 2019 είναι εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.