Η Ηλιουπολίτισσα εικαστικός κα Νάντια Μπαράκου μας προσκαλεί στην ομαδική έκθεση "Η Φύση Έχει Κέφια".


 


Η γκαλερί Art Place – Kyriakos Petalidis με χαρά παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «Η Φύση Έχει Κέφια».

Χρώματα της άνοιξης μέσα από ποικίλες τεχνοτροπίες και θέματα βασισμένα στα λουλούδια και στα φρούτα αποτελούν την πρόταση 17 εικαστικών δημιουργών που συνομιλούν, κεφάτα μέσω του χρωστήρα τους, στον χώρο.

Τοπία λουσμένα στο φως του ήλιου αλλά και λαμπερές εσωτερικές συνθέσεις δημιουργούν ένα μωσαικό αλληγορικών αναφορών που υποκινεί τον θεατή σε νοητή περιπλάνηση, ρέμβη και απολαυστική χαλάρωση.

Οι σημερινές συνθήκες μας οδήγησαν στην σύνδεση της συγκεκριμένης εικαστικής σύνθεσης νεώτερων σημαντικών και παλαιότερων διακεκριμένων καλλιτεχνικών υπογραφών.

Συμμετέχουν: Άγγελος, Νίνα Ασπετάκη, Δημήτρης Γκίκας, Θεοδόσης Δαυλός, Στέλιος Κατσιμίχας, Μιχάλης Μαθιόπουλος, Νάντια Μπαράκου, Εύα Νικολακάκη, Doris Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Σοφία Παπαγεωργίου, Ηλίας Παπανικολάου, Σταύρος Παπασάββας, Χρήστος Παλαντζάς, Μαργαρίτα Σκόκου, Σοφία Σόρογκα, Παναγιώτης Τέτσης.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 15 Μαίου και μέχρι τις 12 Ιουνίου 2021.

Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 15.00, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο & 11.00 – 20.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευη.

Η επίσκεψη στο χώρο είναι εφικτή και κατόπιν προσωπικού ραντεβού, τηλεφωνικά 2121072771 & 6985085812 αλλά και ηλεκτρονικά στο instagram artplace _ kyriakospetalidis όπου μπορείτε να δείτε όλα τα έργα.


Θα χαρώ να σας ξεναγήσω και προσωπικά στην έκθεση "Η Φύση Έχει Κέφια" στον χώρο τέχνης Art Place Kyriakos Petalidis (Σκουφά 27 Κολωνάκι Αθηνών ,) την Παρασκευή 28-5-2021, μία έκθεση της οποίας έχω την τιμή να συμμετέχω με εργογραφία μου.

"...Τοπία λουσμένα στο φως του ήλιου αλλά και λαμπερές εσωτερικές συνθέσεις δημιουργούν ένα μωσαϊκό αλληγορικών αναφορών που υποκινεί τον θεατή σε νοητή περιπλάνηση ,ρέμβη και απολαυστική χαλάρωση .Αυτές και οι συνθήκες που μας οδήγησαν στην σύνδεση της συγκεκριμένης εικαστικής σύνθεσης νεώτερων σημαντικών και παλαιότερων διακεκριμένων καλλιτεχνικών υπογραφών ".
Κυριάκος Πεταλίδης- Επιμελητής
Σας περιμένουμε με χαρά, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας αλλά με Αισιοδοξία κι Αμείωτη αγάπη για το φως της ζωής και την δυναμική της θέλησης !

Η Ηλιουπολίτισσα εικαστικός κα Νάντια Μπαράκου