Συνάντηση δημάρχου Ελληνικού- Αργυρούπολης με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με τον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης συναντήθηκε κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκειμένου να τον ενημερώσουν για την απόφαση της κυβέρνησης για την απόσυρση του νοσοκομείου Ασκληπιείου από τις καθημερινές ορθοπεδικές εφημερίες.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές για την ενημέρωση, μίλησε για την αναγκαιότητα, όχι μόνο να επανέλθουν οι καθημερινές εφημερίες των ορθοπεδικών τμημάτων του νοσοκομείου αλλά και να ενισχυθούν, καθώς από το Ασκληπιείο εξυπηρετούνται σχεδόν όλοι οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων.
Παράλληλα, οι βουλευτές ζήτησαν ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της επένδυσης στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον δήμαρχο σε νέα συνάντηση, το αμέσως προσεχές διάστημα.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι βουλευτές κ.κ: Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας, Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος, Ραλλία Χρηστίδου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημοκρατικής Συν-πόρευσης Θεόδωρος Μπούφης.