Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση με κ.κ. Παντελή Μόσχο, Βασίλη Μακρίδη και εκπροσώπους του κλάδου των λαϊκών αγορών.

 


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

👉
Συναντήθηκα σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Παντελή Μόσχο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παραγωγών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης κ. Βασίλη Μακρίδη και εκπροσώπους του κλάδου.

👉
Άκουσα με προσοχή τα αιτήματα τους για τις αποστάσεις μεταξύ των πάγκων καθώς και τις θέσεις τους επί του νομοσχεδίου για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών. 

Η σταδιακή και προσεκτική άρση των περιοριστικών μέτρων αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κανονικότητα στην οποία όλοι επιθυμούμε να επανέλθουμε.


Και  η Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγoρών:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18/05/2021 μεταξύ του Αναπλ. Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κου Παπαθανάση Νίκου και των Κου Παντελή Μόσχου, Βασίλη Μακρίδη, Ανέστη Καρυπίδη και Γιώργου Ηλία, εκπρόσωπους των Ομοσπονδιών Ελλάδας.
Θέμα της συνάντησης η οποία χαρακτηρίστηκε ικανοποιητικά εποικοδομητική κι από τις δύο πλευρές, ήταν η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ καθώς και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης όσον αφορά το επίμαχο Νομοσχέδιο.