Ηλιούπολη: Ενδιαφέρουσα Συζήτηση στο Πάρκο "Χαλικάκι".

 


Ενδιαφέρουσα Συζήτηση στο Πάρκο "Χαλικάκι" ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ύστερα από πρόσκληση πολιτών με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή με τη συμμετοχή πολιτών, μελών της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης και δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Η συμμετοχή των πολιτών  για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν ήταν η αναμενόμενη κατά την γνώμη μας.

Διακρίναμε πάντως από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Βιδάλη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Σεφτελή και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Απόστολο Στασινόπουλο.

Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης έδωσαν το παρών οι κ.κ. Ευστάθιος Ψυρρόπουλος, Χριστίνα Σερέτη και Χρήστος Καλαρρύτης -  "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ", Τάσος Ευσταθίου και Ανδρέας Τσουκαλάς - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ", Απόστολος Κονδύλης - "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη", Θανάσης Αθανασίου-"Η Πόλη που θέλω", Ζωή Κούλια - ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Φώτη Χρυσουλάκη.


Ενδιαφέρουσα η συζήτηση εν αναμονή δράσεων και κυρίως αποτελεσμάτων.

Σημείωση: Στην φωτογραφία του εξωφύλλου της ανάρτησης έχει εφαρμοστεί τεχνική παραποίησης χαρακτηριστικών προσώπου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.