Δήμος Ηλιούπολης - Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.: Ξεκινούν τα προγράμματα εκμάθησης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.:

Δευτέρα (17-5-2021) ξεκινούν τα προγράμματα εκμάθησης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Προκειμένου η επιστροφή στον αθλητισμό εν μέσω πανδημίας του COVID-19 να γίνει ομαλά και με ασφάλεια, τα κολυμβητήρια θα λειτουργήσουν με περιορισμένο αριθμό αθλουμένων (σύμφωνα με τους περιορισμούς χωρητικότητας της Γ.Γ.Α.) ενώ συστήνεται και περιορισμός στη διάρκεια και τη συχνότητα της προπόνησης.

Για το λόγο αυτό δεν θα λειτουργήσουν ακόμα τα απογευματινά τμήματα :
Ελεύθερης κολύμβησης ενηλίκων κα εφήβων
Εκμάθηση εφήβων δηλαδή το τμήμα 2
Συγχρονισμένης κολύμβησης και τα τρία τμήματα
Aqua aerobic δηλαδή το τμήμα 3
Εκμάθησης ενηλίκων δηλαδή τα τμήματα 2 και 3

Όσοι αθλούμενοι από αυτά τα τμήματα το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν στα αντίστοιχα πρωϊνά τμήματα ή την ελεύθερη κολύμβηση.

Όσοι είχατε ήδη εγγραφεί για το α΄ τρίμηνο (Σεπτέμβριο – Νοέμβριο) παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στη γραμματεία και να δηλώσετε αν θα συνεχίσετε έως το τέλος Ιουνίου οπότε και θα ολοκληρωθεί το τρίμηνο. Παρακαλούμε η δήλωση συμμετοχής σας να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 21/5/2021 προκειμένου να δώσουμε την δυνατότητα εγγραφής σε νέα μέλη, εφόσον εσείς δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε.

Λόγω του περιορισμού του αριθμού των αθλουμένων σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο κατάργησης ή συγχώνευσης τμημάτων και μεταφοράς σας σε άλλο τμήμα.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

• Διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ για COVID-19 (self-test ή rapid test ή PCR). Κατ’ εξαίρεση για τους αθλούμενους δεν απαιτείται η διενέργεια ελέγχου για COVID-19 για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

• Η είσοδος – έξοδος των αθλουμένων θα γίνεται από την συρόμενη πόρτα στον εξωτερικό χώρο της πισίνας.

• Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με καταγραφή από τον ίδιο τον αθλούμενο ή τον συνοδό του (όταν πρόκειται για ανήλικα παιδιά) στον κατάλογο Εισερχομένων - Εξερχομένων και θα επιδεικνύεται η δήλωση αποτελέσματος self test όπως αυτό έχει εκτυπωθεί από την ειδική πλατφόρμα ή μέσω κινητού τηλεφώνου. Δεν θα γίνονται δεκτές οι χειρόγραφες δηλώσεις.

• Οι γονείς δεν παραμένουν στο χώρο της πισίνας ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού.

• Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και οι αθλούμενοι θα αλλάζουν στον εξωτερικό χώρο της πισίνας με αποστάσεις τουλάχιστον 2μ.

• Χρήση μάσκας απ’ όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.

• Χειραψίες, χαιρετισμοί, εναγκαλισμοί απαγορεύονται.

• Ο ατομικός εξοπλισμός (πετσέτες, παγούρια κλπ) δεν μοιράζεται με άλλους συναθλητές.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

• Το ωράριο λειτουργίας του κολυμβητηρίου για ελεύθερη κολύμβηση από τη Δευτέρα 17-5-2021 θα είναι τις καθημερινές 7.00 έως 15.00 και το Σάββατο 10.00 έως 17.00.

• Η χρήση της πισίνας θα γίνεται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210 9944001 (εσωτ.1) από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 18.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00

Επισημαίνουμε ότι για όσους νόσησαν από τον COVID-19 θα πρέπει να προηγηθεί ιατρική εξέταση πριν την έναρξη της αθλητικής τους δραστηριότητας.

Παρακαλούμε για την προστασία όλων και προκειμένου να αθλείστε στις εγκαταστάσεις του Δήμου μας με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις του προσωπικού και των υπεύθυνων τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων.