Η ένσταση απορρίφθηκε.


Ο λόγος για την ένσταση που είχε καταθέσει η Ηλιούπολη για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντοέ στον αγώνα της με τον Πανιώνιο.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου.

Επιβάλλει στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου απώλεια του αγώνα με τον Πανδραμαϊκό με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επιβάλλει στην Παλαιόχωρα απώλεια του αγώνα με τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επιβάλλει στον Οπούντιο Μαρτίνου απώλεια του αγώνα με τον Φωκικό με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επιβάλλει στον Άρη Περιβολίων απώλεια του αγώνα με την Νεάπολη με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

20.05.2021